Google Pixel 2 a fost cel mai bine vândut smartphone de sărbători; iată cum a stat și iPhone X la capitolul activări

1.599 ori
<b>Google Pixel 2 a fost cel mai bine vândut smartphone de sărbători; iată cum a stat și iPhone X la capitolul activări</b>Perioada sărbătorilor de iarnă este o afacere în toată regula pentru companiile de pe piață, asta pentru că se înregistrează vânzări masive pentru produse ce ajung puse sub brazii din întreaga lume. Pentru a vedea cum se prezintă situația

Din partea firmei de research Localytics vin astăzi date referitoare la numărul de activări de smartphone-uri în perioada Crăciunului, fiind vizate weekend-urile 30 noiembrie - 4 decembrie, 7 - 11 decembrie și 14 - 18 decembrie. Au fost luate în calcul și activările de device-uri din ziua de 25 decembrie și aflăm din start faptul că acest studiu face referire la numărul de terminale activate doar în SUA.

Raport Localytics

Astfel descoperim că cel mai popular telefon achiziționat în SUA de către public a fost nimeni altul decât Google Pixel 2, varianta standard cu ecran de 5 inch și muchii uriașe ce vine ca o alternativă pentru iPhone 8 din punct de vedere al dimensiunilor. Un procent de 38.41% a fost reprezentat de activările acestui terminal, în vreme ce phablet-ul Pixel 2 XL a bifat 31.41% din totalul activărilor.

Nici iPhone X nu a stat chiar rău la acest capitol cu 28.72% activări de Sărbători. Mai este menționat în grafic și iPhone 8 cu 17.7% activări și Samsung Galaxy Note 8, respectiv Samsung Galaxy S8 ce s-au oprit pe locurile 9 și 10. În zona tabletelor Apple face legea cu cele 3 modele ale sale (iPad Pro 12.9, iPad 9.7 Gen.5, iPad Pro 10.5) fiind plasate pe podium.

Aceste date adunate de către firma Localytics se bazează pe un algoritm ce calculează numărul de device-uri noi care descarcă pentru prima oară una dintre aplicațiile ce conțin SDK-ul propriu implementat de companie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×