Ofertă excelentă: LG G6 vine cu un Google Home cadou

3.472 ori
<b>Ofertă excelentă: LG G6 vine cu un Google Home cadou</b>Dacă am văzut de-a lungul timpului oferte care aduceau smartphone-uri şi tablete cadou la achiziţionarea unor smart TV-uri, azi am descoperit o ofertă excelentă asociată lui LG G6. Se pare că telefonul vine la pachet cu un Google Home în unele teritorii.

Dacă am văzut de-a lungul timpului oferte care aduceau smartphone-uri şi tablete cadou la achiziţionarea unor smart TV-uri, azi am descoperit o ofertă excelentă asociată lui LG G6. Se pare că telefonul vine la pachet cu un Google Home în unele teritorii.

Tot ce trebuie să facă clientul este să comande un G6 înainte de data de 30 aprilie şi va primi un Google Home gratuit. Deocamdată telefonul se află în fază de pre-înregistrare, iar clientul trebuie să înscrie o dovadă a achiziţiei atunci când cumpără telefonul. Google Home costă în jur de 129 de dolari dacă e cumpărat separat, deci oferta e chiar generoasă.

Acea boxă smart vă oferă acces la Google Assistant şi permite să realizaţi o mulţime de comenzi şi task-uri prin comandă vocală. Evident boxa smart de la Google e mai atractivă în teritorii ca SUA sau UK, unde e lansată oficial şi suportă limba engleză. Limba română și multe altele nu sunt suportate încă. De remarcat şi că oferta nu e o întâmplare, Google integrând Assistant şi pe LG G6.

Aşteptăm acum şi o astfel de promoţie şi la noi, odată cu disponibilitatea oficială a lui LG G6, pe unde prin aprilie sau mai cel târziu credem noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×