Google I/O 2019: Google anunță Nest Hub Max, un hibrid dintre o tabletă, o boxă inteligentă și o cameră de securitate

682 ori
<b>Google I/O 2019: Google anunță Nest Hub Max, un hibrid dintre o tabletă, o boxă inteligentă și o cameră de securitate</b>Google a adus şi alte produse hardware la Google I/O 2019, pe lângă telefoanele Pixel 3a şi Pixel 3a XL. E vorba despre Google Nest Hub Max, un nou terminal smart home, care dă senzaţia unui hibrid între tabletă

Google a adus şi alte produse hardware la Google I/O 2019, pe lângă telefoanele Pixel 3a şi Pixel 3a XL. E vorba despre Google Nest Hub Max, un nou terminal smart home, care dă senzaţia unui hibrid între tabletă şi boxa inteligentă şi plusează cu o cameră de securitate.

Google Nest Hub MAX

Avem la bord un ecran de 10 inch, iar device-ul mai este şi un hibrid între Google Home Max, Nest Camera şi Google Home Hub. Produsul poate servi şi drept cameră de securitate, oferind un live stream video din casa voastră spre telefon, totul cu ajutorul camerei profi de la bord. Aceeaşi cameră suportă recunoaştere facială şi atunci când intrați pe ușă va afişa o pagină Home personalizată cu tot ce v-ar putea interesa.

Funcţia se numeşte Face Match, iar Google va procesa datele faciale local şi nu le urcă în cloud. Evident puteţi folosi terminalul pentru apeluri video prin Google Duo, dar și pentru playback audio/video. Mai puteţi controla electrocasnicele si electronicele din casa folosind acest dispozitiv, de la iluminare la termostat, camere de securitate şi altele de gen. Preţul este de 229 de dolari şi produsul se livrează la vară.

Google a mai anunţat şi că toate produsele sale Home se vor rebrandui în Nest, companie preluată de Google şi cunoscută pentru termostate inteligente. Deocamdată aplicaţiile Google Home şi Nest vor continua pe căi separate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×