Google Pixel 3a și Pixel 3a XL apar într-o randare oficială; Lansarea de pe 7 mai este reconfirmată

1.113 ori
<b>Google Pixel 3a și Pixel 3a XL apar într-o randare oficială; Lansarea de pe 7 mai este reconfirmată</b>La câteva zile distanță de la confirmarea lansării terminalelor Pixel 3a și Pixel 3a XL pe data de 7 mai, iată că mai vine o reconfirmare - de această dată sub forma unei randări oficiale ce prezintă huse destinate celor două

La câteva zile distanță de la confirmarea lansării terminalelor Pixel 3a și Pixel 3a XL pe data de 7 mai, iată că mai vine o reconfirmare - de această dată sub forma unei randări oficiale ce prezintă huse destinate celor două noi device-uri Google. Vedem clar indicată data debutului pe ecranul telefoanelor și ce ne atrage din start atenția este panoul frontal și muchiile generoase de sus jos.

Google Pixel 3a

(Pixel 3a)

Din acest punct de vedere, cel al design-ului, telefoanele de față au mai multe în comun cu seria Pixel 2 decât cu Pixel 3. Pe seama informațiilor ajunse în online de-a lungul campaniei de leak-uri știm că modelul compact va avea un ecran de 5.6 inch cu rezoluție FHD+, baterie de 3000 mAh și procesor Snapdragon 670.

Google Pixel 3a

(Pixel 3a XL)

Pe de altă parte, varianta Pixel 3a XL va opta pentru un ecran de 6 inch cu rezoluție FHD+, baterie de 3300 - 3400 mAh și pentru un procesor Snapdragon 710. Ambele vor avea cameră selfie de 8 megapixeli, senzor de 12.2 megapixeli în spate, 4 GB RAM + 64 GB stocare flash și jack audio 3.5 mm.

Aparent Pixel 3ava costa 430 euro, iar 3a XL cu o sută de euro mai mult. Deși se vehiculează că telefoanele vor adopta același senzor foto de 12 mpx de pe Pixel 3, sunt șanse ca la anumite capitole să fie limitări din cauza procesoarelor mid-range folosite. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×