Google lansează o nouă provocare geeky pentru fanii biscuiţilor Oreo, readucând confuzia legată de versiunea Android O; Puteţi lansa biscuiţii în spaţiu!

1.587 ori
<b>Google lansează o nouă provocare geeky pentru fanii biscuiţilor Oreo, readucând confuzia legată de versiunea Android O; Puteţi lansa biscuiţii în spaţiu!</b>Deşi zilele trecute un oficial Google ne trolla cu numele Oreo asociat lui Android O, există indicii că numele final nu a fost selectat încă. Între timp Google şi Oreo au pornit un parteneriat, ce implică lansarea de biscuiţi în spatiu.

Deşi zilele trecute un oficial Google ne trolla cu numele Oreo asociat lui Android O, există indicii că numele final nu a fost selectat încă. Între timp Google şi Oreo au pornit un parteneriat, ce implică lansarea de biscuiţi în spatiu.

Oreo Space Dunk este numele provocării, care foloseşte Google Maps şi necesită ca participantul să scaneze un biscuite. Apoi îl va arunca în spaţiul virtual cu o anumită forţă şi puteţi vedea cum dulciurile zboară până în cosmos. Ulterior vor cădea pe Pământ fix într-un pahar cu lapte, într-o zonă total diferită a globului. Trebuie doar să intraţi pe oreospacedunk.com şi să urmaţi instrucţiunile de acolo.

Android Oreo

Va trebui să aveţi şi un biscuit Oreo la îndemână şi să partajaţi locul în care va aflaţi. După ce aţi tras cu acel Oreo din praştie veţi primi distanta călătorita ca rezultat şi o veţi putea partaja pe Twitter sau Facebook. Jocul a fost dezvoltat de către The Zoo, o divizie de advertising şi marketing din cadrul Google şi ar putea fi cu adevărat un indiciu ca un parteneriat e totuşi în pregătire cu brandul de dulciuri, poate chiar pentru Android.

Android O

Nu trebuie sa ne facem mari speranţe pentru ca si Nutella a fost numele de cod favorit pentru Android N multa vreme si nu s-a concretizat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×