Huawei P10 Lite apare în fotografii scăpate de un operator chinez, arată destul de elegant

2.413 ori
<b>Huawei P10 Lite apare în fotografii scăpate de un operator chinez, arată destul de elegant</b>După multiple scăpări ale lui Huawei P10 şi P10 Plus, culminând cu o randare de la Evan Blass, apare azi şi Huawei P10 Lite. El nu a avut parte până acum de aceeaşi atenţie ca şi modelele P10 principale, deci ne surprinde apariţia sa, prin intermediul..

După multiple scăpări ale lui Huawei P10 şi P10 Plus, culminând cu o randare de la Evan Blass, apare azi şi Huawei P10 Lite. El nu a avut parte până acum de aceeaşi atenţie ca şi modelele P10 principale, deci ne surprinde apariţia sa, prin intermediul unui operator chinez.

Randările au fost făcute publice de către cei de la WinFuture, iar aparent în aceste imagini îl vedem pe aşa numitul "Huawei Nova Youth Edition" pentru piaţa chineză. La nivel internaţional va fi totuşi cunoscut că Huawei P10 Lite. Terminalul vine cu o ramă metalică, o cameră principală singulară, cu blitz LED şi un scanner de amprente în spate, cum o să vedem şi pe Huawei P10 Plus.

Panoul frontal va fi probabil uşor curbat, iar scăparea menţionează şi o greutate de 146 de grame, o grosime de 7.2 mm şi Android 7.1 Nougat ca OS, cu EMUI 5.1 aplicat peste. Sunt şanse să vedem un procesor Kirin 655 la bord, 4 GB RAM şi 64 GB stocare, dar şi o baterie de 2.900 mAh. Alte dotări includ un ecran de 5.2 inch Full HD, o cameră principală de 12 MP şi frontală de 8 MP. Preţul ar trebui să fie de aproximativ 305 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×