Google Play Store îţi dă acum banii înapoi în 14 zile dacă nu eşti mulţumit de jocul, aplicaţia achiziţionată

Autor:  | Publicat în:  Google  Android  Aplicatii  Jocuri 1.857 ori
<b>Google Play Store îţi dă acum banii înapoi în 14 zile dacă nu eşti mulţumit de jocul, aplicaţia achiziţionată</b>Google a început să aplice noua politică de returnare a banilor pentru clienţii nemulţumiţi din Europa. Astfel, cine plăteşte pentru un joc, o aplicaţie sau un serviciu şi este nemulţumit, are până la 14 zile să primească banii înapoi.

Google a început să aplice noua politică de returnare a banilor pentru clienţii nemulţumiţi din Europa. Astfel, cine plăteşte pentru un joc, o aplicaţie sau un serviciu şi este nemulţumit, are până la 14 zile să primească banii înapoi.

Decizia acoperă "zona economică europeană", adică inclusiv România. Până acum aveam doar o fereastră de 48 de ore pentru a ne răzgândi şi anula abonamente sau primi banii înapoi pe aplicaţii. Pentru asta trebuia să contactăm Google şi apoi şi dezvoltatorul, care avea voie să ne refuze cererea de returnare a banilor. Acum Google ne oferă o fereastră de 2 ore în care oferă banii înapoi automat, orice ar fi.

După ce trec orele aveţi cele 14 zile pentru a vă răzgândi, dar nu e foarte clar dacă trebuie contactat doar Google sau şi dezvoltatorul. Probabil ambele companii. Ce e drept legile UE pentru consumator acoperă perioada de refund, dar nu şi la aplicaţii şi servicii. Apropo cu această ocazie am aflat şi eu că UE prevede mai nou că există 14 zile în care vă puteţi răzgândi cu privire la o achiziţie de serviciu online.

Asta ca să ştiţi pentru Netflix, Spotify şi diferite tube-uri şi hub-uri care vă pasionează.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×