PayPal funcţionează acum prin serviciile Google, fără a fi nevoie de login

1.804 ori
<b>PayPal funcţionează acum prin serviciile Google, fără a fi nevoie de login</b>Un detaliu pe care l-am tot văzut în ultimii ani este acela că se încearcă simplificarea plăților online, iar PayPal este una dintre aceste platforme care oferă de astăzi schimbări. Suntem informați că de acum înainte, PayPal funcționează

În ultimii ani se merge foarte mult pe simplificarea procesului de autentificare pentru accesul la servicii de orice fel, inclusiv cele de plăţi. Plata cu telefonul mobil a devenit o banalitate, iar PayPal a trecut la o nouă etapă în această săptămână, funcţionând acum prin intermediul serviciilor Google. Ce înseamnă asta aflaţi mai jos.

Problema cu plăţile PayPal şi nu numai e că trebuie să treceţi prin multipli paşi de autentificare şi procedee de confirmare a identităţii. Google şi PayPal şi-au întărit relaţia, prin anunţarea faptului că puteţi folosi PayPal fără griji în cadrul serviciilor Google, dacă aţi folosit măcar o dată o astfel de soluţie de plată. PayPal devenea opţiune de plată în Google Pay încă din 2014, deci mutarea nu surprinde.

Marea problemă până acum cu integrarea PayPal era că făceaţi trecerea între Google Pay şi PayPal la realizarea de plăţi. Odată ce aveţi bifat PayPal ca opţiune în Google Pay o veţi putea folosi ca opţiune de plată pentru abonamentul YouTube, cel Play Music, pentru AdWords sau orice alt serviciu. Google câştigă pentru că acei clienţi care au tendinţa de a anula comenzi şi a se răzgândi în acele secunde când faceţi trecerea între Google Pay şi PayPal nu vor mai avea timp acum că totul se face instant.

PayPal câştigă la capitolul încredere, prin susţinerea Google. Dispare şi posibilitatea de phishing sau imitare a meniului care apărea la tranziția dintre serviciile Google şi cele PayPal. Deocamdată totul e disponibil doar în SUA şi doar prin serviciile Google.

Estimez sosirea in Europa pana la final de an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×