Apple lansează iOS 11.3: afişează date despre uzura bateriei, dezactivează throttling, aduce noi funcţii AR şi Animoji

1.536 ori
<b>Apple lansează iOS 11.3: afişează date despre uzura bateriei, dezactivează throttling, aduce noi funcţii AR şi Animoji</b>După o perioadă de beta testing, Apple a lansat în sfârşit iOS 11.3, probabil cel mai însemnat update incremental din istoria iOS. Reţineţi că am zis "incremental" şi nu versiune principală, deci nu schimba cifra principală. Acest iOS 11.3 ocupa în jur..

După o perioadă de beta testing, Apple a lansat în sfârşit iOS 11.3, probabil cel mai însemnat update incremental din istoria iOS. Reţineţi că am zis "incremental" şi nu versiune principală, deci nu schimba cifra principală. Acest iOS 11.3 ocupa în jur de 2.18 GB şi vă va mânca între 15 şi 30 de minute sau poate chiar mai mult procesul de actualizare. Rezolvă în sfârşit problema de throttling şi afişează extra date despre baterie. Avem informaţii mai jos.

Sunt multe noutăţi în acest release, dar pe noi ne interesează cel mai mult cele legate de baterie. În primul rând acum există un Battery Health Tool, în faza beta ce e drept. Acesta afişează starea bateriei şi uzura sa, în comparaţie cu momentul când era nouă. Această funcţie vine ca răspuns la scandalul care a implicat actualizările oferite de Apple pe iPhone 6, iPhone 6s şi iPhone 7 pentru a face throttling şi a limita performanta terminalelor, din cauza uzurii bateriei.

Battery Health Tool

Odată cu creşterea procentului de uzură veţi afla când e momentul sa schimbaţi bateria. În general o baterie tipică Li-Ion trebuie înlocuită când pierde 20% din capacitatea sa, adică după aproximativ 500 de cicluri sau în jur de 2 ani. Puteţi vedea şi dacă funcţia de Power Management (Throttling) care încetineşte telefonul e activată şi dacă da, o puteţi dezactiva.

Utilizatorii de iPhone X primesc noi Animoji

iOS 11.3 mai aduce şi ARKit 1.5, cu posibilitatea de afişare a conţinuturilor AR pe suprafeţe verticale. Utilizatorii de iPhone X primesc noi Animoji, inclusiv unul cu un dragon, schelet şi cap de leu. Apple a mai inclus şi o funcţie de Business Chat, aşa că veţi putea conversa direct cu marile companii şi firme, deocamdată doar în SUA. 

O funcţie utilă pentru cei cu probleme de sănătate e Health Records, care se conectează la 40 de sisteme de sănătate de pe glob pentru a vă afişa fişele medicale. Sunt incluse şi rezultatele analizelor.

Apple a umblat şi la intimitate

Apple a umblat şi la intimitate şi setări de colectare a datelor. Veţi primi informaţii mai detaliate despre datele colectate de la voi şi cum sunt folosite acestea de terţe părţi. Mai sunt şi alte modificări la nivel de Apple Music, Apple News, Apple Watch şi HomeKit, iar tot changelog-ul se află aici.

Aveţi mai jos şi un clip care explică vizual ce e nou:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×