Google pregăteşte noi gesturi de control pentru căştile Pixel Buds

Autor:  | Publicat în:  Google 459 ori
<b>Google pregăteşte noi gesturi de control pentru căştile Pixel Buds</b>Odată cu smartphone-urile Pixel 2 cei de la Google au prezentat în toamna anului trecut și căștile wireless numite Pixel Buds, accesoriu nu tocmai popular putem spune. Astăzi descoperim faptul că marele G pregătește noi gesturi de control

Unul dintre cele mai neglijate produse Google anunţate toamna trecută împreună cu Google Pixel 2 este perechea de căşti Pixel Buds. Azi aflăm că acest purtabil se pregăteşte să primească noi gesturi de control.

Cea mai nouă variantă beta a aplicaţiei Assistant dezvăluie ce planuri are Google pentru viitorul lui Pixel Buds. Căştile au primit recenzii destul de modeste, mai ales pentru că nu ofereau cine ştie ce la suma de 159 de dolari. Erau numite un produs experimental, destul de comod şi cu avantajul faptului că puteau traduce din mers alte limbi. La final totuși nu ieșeau in evidenţă faţă de rivali. Acum se pare că Google pregăteşte o modalitate de control prin apăsare dublă sau triplă direct pe cască.

În acest moment utilizatorul care apasă de două ori pe casca dreaptă află toate funcţiile lui Assistant care pot fi folosite sau pune Assistant pe pauză când vorbeşte. Pe viitor acest gest se poate folosi pentru a da skip la următoarea melodie, când ascultaţi muzică. Google pregăteşte şi două noi metode pentru a închide căştile manual. Una implică o triplă apăsare pe casca dreaptă şi cealaltă implică scoaterea căştii din ureche.

Aceasta este o evoluţie a funcţiei smart detection, care apăruse în APK-uri în ultima vreme. În acest moment cine vrea să închidă căştile trebuie să le pună în cutia specială pentru încărcare. Aceasta e singura soluţie şi nu pare prea intuitivă. Ce te faci dacă pierzi cutia? Sperăm ca Pixel Buds să evolueze pe viitor, altfel vor rămâne doar unul din multele produse eşuate Google ca Nexus Player spre exemplu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×