Xiaomi Mi Mix 2s apare în noi fotografii hands-on; Camera selfie din colțul ecranului dispare

1.581 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 2s apare în noi fotografii hands-on; Camera selfie din colțul ecranului dispare</b>Pe măsură ce ne apropiem de lansarea lui Xiaomi Mi Mix 2s apar din ce în ce mai multe leak-uri asociate acestui produs, inclusiv fotografii hands-on precum descoperim astăzi. Imaginile sosesc bineînțeles din China și ne prezintă un design

Cu toate că ultimele leak-uri asociate lui Xiaomi Mi Mix 2s scoteau la iveală faptul că avem o cameră selfie integrată în colțul din dreapta al ecranului, iată că astăzi descoperim contrariul pe seama unor fotografii hands-on cu proveniența din China. Aceste materiale prezintă design-ul clasic putem spune, cel pe care chinezii l-au adoptat încă de la prima generație Mix unde camera frontală era integrată jos în acea bărbie.

Xiaomi Mi Mix 2s

Și în cazul de față pare că lucrurile vor urma același trend și sincer să fiu acel decupaj din colțul ecranului pe care l-am văzut anterior nu arăta deloc bine. Alternativa de față este cea mai potrivită chiar și în situația în care avem o margine în partea de jos. Pe lângă acest detaliu legat de camera selfie, mai observăm ceva interesant în partea din spate și anume design-ul camerei duale.

Aici se observă clar că inspirația vine de la iPhone X, cei doi senzori foto fiind plasați într-un singur modul cu un bliț LED în mijloc. Cum știți deja, cei de la Xiaomi mai au în portofoliu un smartphone cu fix același setup al camerei duale din spate, acela fiind nimeni altul decât Redmi Note 5 Pro. Așteptăm ca Mi Mix 2s să debuteze pe 27 martie cu procesor Snapdragon 845 și până la 8 GB de RAM!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×