Google Photos include de acum un buton pentru marcarea fotografiilor favorite; Curând și un buton "love"

985 ori
<b>Google Photos include de acum un buton pentru marcarea fotografiilor favorite; Curând și un buton "love"</b>Cei de la Google continuă să ofere mici update-uri pentru aplicația Photos iar cea mai nouă introducere este cea a butonului Favorite prin care utilizatorii își pot marca fotografiile preferate din albume. Descoperim că pe viitor va fi inclus și

Cei de la Google dau o mare importanță aplicației Photos, un software care are parte de cel puțin 4-5 update-uri lunar și care de curând în cadrul conferinței I/O 2018 a primit funcția de scanare a documentelor și cea de colorare a fotografiilor alb-negru. Acum descoperim că titlul de față primește un buton ce permite utilizatorilor să își marcheze fotografiile favorite de pe telefon, o funcție care ar fi trebuit să se afle din start aici.

Google Photos

Nu se știe motivul pentru care abia acum vedem așa ceva implementat în Google Photos, dar după cum spune și proverbul, mai bine mai târziu, decât niciodată. Pentru a vă marca fotografiile favorite va trebui să intrați în galerie și să apăsați pe fotografia dorită și apoi pe butonul în formă de steluță fix precum vă prezintă și gif-ul de mai sus.

Google Photos

Ce mai aflăm astăzi este că Google va introduce pe viitor și un buton "Love" ce va putea fi utilizat pentru aprecierea fotografiilor distribuite de către prieteni. Puteți descărca Google Photos pe terminalele ce rulează Android de aici și pentru cele cu iOS de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×