OnePlus pregăteşte o nouă pereche de căşti Bullets, de această dată wireless; Vor debuta cu OnePlus 6

938 ori
<b>OnePlus pregăteşte o nouă pereche de căşti Bullets, de această dată wireless; Vor debuta cu OnePlus 6</b>Odată cu lansarea flagship-ului OnePlus 6, compania chineză are în plan și prezentarea unei noi perechi de căști Bullets, model care de această dată va adopta tehnologia wireless. Informații despre acest produs au ajuns astăzi în mediul online

OnePlus a fost mereu grijulie cu accesoriile sale, cele pe care le vinde împreună cu telefoanele sau separat. Uitaţi-vă numai la cum arată căştile, cablurile USB, încărcătoarele companiei sau husele şi o să vedeţi o atenţie extremă la detalii. Acum ni se pregăteşte o nouă pereche de căşti din gama OnePlus Bullets, unele wireless chiar.

OnePlus Bullets Wireless ar sosi odată cu OnePlus 6 în cadrul lansării pe care o tot aşteptăm de ceva vreme. Se discută mai nou despre un debut la final de aprilie. A trecut ceva vreme de la ultima lansare de căşti OnePlus, acelea fiind modelul Bullets V2 din 2016. De la OnePlus 6 ştim la ce să ne aşteptăm: Snapdragon 845, 256 GB stocare, breton şi cameră duală în spate.

Cât despre căşti, acest model wireless a primit certificarea Bluetooth recent şi vine cu suport Bluetooth 4.1 şi un cip Qualcomm. Numele de cod este BT31B, iar listarea s-a făcut pe 4 aprilie. Companiile mari care se respectă au lansat căşti wireless în ultimii ani, precum Apple cu celebrele AirPods şi Google cu Pixel Buds. De obicei acele accesorii au însemnat că s-a dus şi jack-ul audio, aspect la care OnePlus nu renunţă încă.

Căştile OnePlus sunt în general ieftine, undeva la 20 de dolari pentru Bullets V2. Mă aştept ca modelul wireless să nu sară nici el de 30 de dolari, hai poate 40-50 de dolari dacă au şi suport Google Assistant ca alte headset-uri noi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×