Tranzacționarea acțiunilor HTC suspendată, Google se pregătește de preluare

1.571 ori
<b>Tranzacționarea acțiunilor HTC suspendată, Google se pregătește de preluare</b>În urmă cu mai bine de o săptămână aflam informația referitoare la faptul că HTC poartă ultimele negocieri cu Google înainte de vânzarea departamentului său smartphone către marele G. Nu se știa însă dacă este vorba chiar despre o vânzare sau

Vestea că HTC poartă negocierile finale cu Google pentru vânzarea departamentului său smartphone sosea în urmă cu mai bine de o săptămână. Astăzi apar noi detalii din această ecuație prin intermediul unui raport emis de publicația China Times.

Se menționează aici faptul că  tranzacționare acțiunilor HTC a fost suspendată în anticiparea anunțului de mâine în care se va face publică preluarea activelor companiei de către Google. La nivel intern este mare agitație, asta pentru că în cadrul sediilor centrale HTC au loc prezentări majore unde pe lista de ordine se află și topicul numit "Achiziția Google".

De asemenea, aflăm prin intermediul lui Evan Blass că numele de brand HTC nu face obiectul tranzacției, deoarece compania taiwaneză dorește continuarea activității în zona VR. Google va prelua facilitățile industriale HTC și departamentul R&D, bineînțeles pentru o sumă de ordinul miliardelor de dolari. 

În cazul în care lucrurile stau astfel, nu ne putem gândi decât la faptul că de acum înainte Google va renunța la partenerii săi pentru dezvoltarea de terminale Pixel, având de partea sa brevetele, expertiza și facilitățile necesare pentru crearea de noi produse la nivel intern. Va deveni un soi de Apple la nivel de producție și cum ați văzut deja, cei de la Google au deja prețuri la fel de piperate pentru produsele sale.

Numai să nu se repete episodul Motorola...

UPDATE: Detalii legate de tranzacție, aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×