HTC U11 primeşte Android Oreo în curând; Softul se află în fazele finale de dezvoltare

744 ori
<b>HTC U11 primeşte Android Oreo în curând; Softul se află în fazele finale de dezvoltare</b>În vreme ce se pregătește de debutul lui HTC U11 Plus, taiwanezii de la HTC lucrează temeinic și la debutul lui Android Oreo pe flagship-ul U11. Se pare că această actualizare va sosi foarte curând, asta pentru că la ora actuală ea se află

HTC U11 e cu un pas mai aproape să primească actualizarea la Android 8.0 Oreo, după cum aflăm de la dezvoltatorul LlabTooFeR, care a mai avut informaţii exclusive despre HTC care s-au adeverit până acum. Încă din luna august se confirma sosirea lui Oreo pe flagshipul HTC pe anul 2017.

În vară se discuta despre o sosire a actualizării în trimestrul 4 şi se pare că HTC se ţine de cuvânt. Sursa afirmă că noul release software va sosi în noiembrie, cel târziu decembrie. Acum se află în fazele finale ale dezvoltării. Între timp aşteptăm sosirea lui HTC U11 Plus, care ar trebui să aibă Android 8.0 Oreo preinstalat şi va debuta pe 2 noiembrie, împreună cu modelul Android One HTC U11 Life.

Android 8.0 Oreo face schimbări la nivel de notificări, oferind acele "Notification Dots", dar şi canale şi categorii de notificări. Avem şi mici modificări la nivel vizual, cu meniuri mai deschise la culoare, noi pictograme pentru butoanele virtuale, o reorganizare în zona Quick Settings, suport pentru Bluetooth 5.0 şi LDAC, un Google Assistant mai deştept şi Play Protect ca soluţie anti malware.

Cu Nokia promiţând chiar actualizări la Android P pe modelele sale şi HTC mişcându-se repede cu Oreo, ecosistemul începe să stea puţin mai bine, dar mai are până să ajungă la nivel de iOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×