Noul laptop Google Pixelbook apare într-o scăpare proaspătă, cu preț de pornire de 1199 dolari

Autor:  | Publicat în:  Google 997 ori
<b>Noul laptop Google Pixelbook apare într-o scăpare proaspătă, cu preț de pornire de 1199 dolari </b>Din câte se pare evenimentul Google de pe 4 octombrie ne va aduce și ceva extra lansări precum cea a laptop-ului Google Pixelbook și a boxei Google Home Mini. În articolul de aici puteți vedea cum arată acest notebook ce rulează Chrome OS

Google pregătește și alte terminale pentru debut pe 4 octombrie, nu doar telefoanele Pixel 2. Aparent vom vedea și un nou Chromebook, cunoscut drept Google Pixelbook. Acesta tocmai a primit o scăpare proaspătă, în imaginile de aici.

Google Pixelbook

Tot pe 4 octombrie am putea vedea un Google Home Mini și poate o nouă versiune de platformă Daydream. Cât despre Pixelbook, acesta este numele său oficial, semn că Google adoptă din plin branding-ul Pixel pentru toate produsele sale hardware. Știm că acest terminal va sosi în variante cu 128, 256 sau 512 GB stocare la prețuri de 1199, 1399 sau 1749 dolari. Din păcate nu avem detalii despre specificații, dar ar trebui să primim un procesor capabil la interior, fie un Intel midrange, fie un Qualcomm să zicem, plus minim 4 GB RAM.

Google va mai propune și un stylus Pixelbook Pen, cu preț de 99 dolari și multiple nivele de presiune, dar și suport pentru tilt. Google a lansat precedentele modele Chromebook Pixel în 2013 și 2015, sărind peste ediția 2016. Acest nou terminal va fi un hibrid între tabletă și laptop și îi aflăm dotările complete pe 4 octombrie. 

Se anunță rival pentru Surface Pro si iPad Pro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×