Huawei colaborează cu alte mari companii pentru a crea un ecosistem competent Internet of Things

927 ori
<b>Huawei colaborează cu alte mari companii pentru a crea un ecosistem competent Internet of Things</b>Cu scopul de a crea un ecosistem, cei de la Huawei colaborează cu alte mari companii în zona Internet of Things. Acest ecosistem ar urma să includă peste 100 de miliarde de conexiuni între gadgeturi şi obiecte până în 2025. De asemenea aflăm faptul că

Huawei vrea să îşi lase amprenta în zona Internet of Things şi pentru asta anunţă un parteneriat amplu cu multiple companii de top. Rolul este de a crea un ecosistem de top pentru zona IoT, care ar urma să includă peste 100 de miliarde de conexiuni între gadgeturi şi obiecte până în 2025.

Huawei Technologies şi-a făcut publică viziunea legată de aceste produse în cadrul Huawei IoT Ecosystem Forum, desfăşurat în cadrul CommunicAsia 2017. Evenimentul are rolul de a prezenta produse şi servicii din zona utilităţilor publice, smart home, a automobilelor interconectate, oraşelor smart şi medicinei moderne. Pentru următorii ani Huawei prevede o ascensiune a reţelelor Low Power Wide Area, precum Narrow Band-IoT, care funcţionează pe bază de spectru licenţiat.

Aceasta va reprezenta 70% din conexiunile celulare IoT. Deja acest standard "NB-IoT" e folosit pentru monitorizarea produselor, agricultură şi parcări. Huawei a anunţat că va susţine segmentul, axându-se pe 3 zone principale:

  1. Construirea unei reţele wireless şi a unor portaluri IoT, dar şi routere IoT
  2. Implementarea unei platforme de administrare IoT bazată pe cloud, care asigura şi o securitate sporită
  3. Inovaţii în zona chipseturilor IoT, cu LiteOS

Pentru că toate acestea să funcţioneze, va fi nevoie de aportul marilor operatori şi producători de componente. Huawei lucrează acum cu 40 de parteneri pentru aceste soluţii şi a anunţat investiții de 1 miliard de dolari în ecosistemul global IoT.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×