Google Fuchsia, noul sistem de operare Internet of Things are logo-ul oficial confimat

1.586 ori
<b>Google Fuchsia, noul sistem de operare Internet of Things are logo-ul oficial confimat</b>Aflam acum ceva timp despre sistemul de operare Fuchsia pregătit de către cei de la Google, un OS destinat produselor parte din segmentul Internet of Things precum becuri inteligente, sistem de control de la distanță, dar și boxe smart ca Google Home

Dacă despre platforma Andromeda de la Google nu am mai auzit nimic de multă vreme, OS-ul "Fuchsia" revine în atenţia noastră azi. Proiectul apărea în prim plan vara trecută şi aparent a primit şi un logo în ultimele zile, unul de culoare magenta.

În 2016 aflam că Google ar pregăti o platformă pentru soluţiile Internet of Things, sub numele de Fuchsia. La acea vreme totul era descris cam vag prin aceste coduri: "Pink + Purple == Fuchsia (a new Operating System)." Totul se bazează pe un kernel Magenta şi va fi diferit de Android sau Chrome OS. Repository-ul GIT pentru Fuchsia e deja cunoscut, iar oficializarea platformei a venit prin trimiterea unui tweet de pe contul său oficial.

E interesant că se menţionează trimiterea tweetului de pe Fuchsia OS, folosind un emulator. E foarte posibil ca Fuchsia să ajungă pe terminale ca Google Home sau OnHub. Cât despre Andromeda, acel proiect era menit să unifice Android şi Chrome OS sub aceeaşi umbrelă şi ar fi rulat pe terminalele 2 în 1 sau laptopuri. Proiectul se află în standby totuşi deocamdată, iar Fuchsia are şanse mai mari să sosească la evenimentul Google I/O 2017 de la finalul primăverii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×