Un prototip de iPad 1 se vinde pe eBay în acest moment la 5000 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.255 ori
<b>Un prototip de iPad 1 se vinde pe eBay în acest moment la 5000 de dolari</b>Dacă aveți la dispoziție un buget de 5000 dolari și vreți să faceți o achiziție înțeleaptă, atunci poate că acest iPad prototip poate fi cel mai prototip. Vedem în cazul de față un dispozitiv care nu rulează iOS precum ne așteptam, ci un software propriu

Cine vrea să facă o afacere în aceste zile poate cumpăra un prototip de iPad 1 pe eBay la suma de 5000 de dolari. Spun "afacere" pentru că sunt şanse mari să valoreze mult mai mult pe măsură ce trece timpul.

iPad prototip

E vorba aici despre versiunea de 16 GB a tabletei, iar preţul de 5000 de dolari e cu opţiunea "Buy It Now", fara licitații. După cum vedeţi, terminalul are o interfaţă bizară, asociată cu faptul că acesta este un terminal menit pentru teste interne şi nu unul vândut în magazine. Numărul său serial nu corespunde cu cele din bazele de date şi nici nu e similar cu ce vedem pe spatele tabletelor Apple.

iPad prototip

Nu rulează nici iOS, ci SwitchBoard, software folosit intern de firma din Cupertino pentru diagnostic şi teste. Aplicaţii de test şi troubleshooting sunt incluse aici, deci tableta nu poate să fie folosită ca un iPad standard. Prima generaţie de iPad sosea in 2010, cu 256 MB RAM, 16, 32 sau 64 GB stocare şi un ecran de 9.7 inch. Designul său reflectă abordarea MacBook-urilor din acele vremuri, iar epoca post-PC era inaugurată de acest produs.

Muchiile ecranului par uriaşe azi, dar la debut terminalul a făcut senzaţie, în mâinile lui Steve Jobs. Sincer mă așteptam la o suma mai mare, deci 5000 de dolari e cumva un chilipir.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×