Samsung colaborează cu artistul premiat cu Grammy Jacob Collier pentru a recompune soneria "Over the Horizon" pentru Galaxy S8 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 821 ori
<b>Samsung colaborează cu artistul premiat cu Grammy Jacob Collier pentru a recompune soneria "Over the Horizon" pentru Galaxy S8 (Video)</b>Mai toate companiile producătoare de smartphone-uri și aflate în mainstream au în portofoliu și un ringtone specific. Fie că ne referim la Nokia Tune, la Marimba de pe iPhone, sau la soneria Over the Horizon de pe smartphone-urile Samsung, toate aceste

Fiecare generaţie nouă de telefoane aduce funcţii inovatoare, un nou design (uneori) şi o schimbare de identitate a producătorului chiar. Samsung vrea să ne anunţe că odată cu Galaxy S8 intră într-o nouă epocă şi pentru asta a recompus soneria sa trademark, "Over the Horizon".

Reinterpretarea e realizată de către Jacob Collier, artist britanic premiat cu Grammy. Tânărul de 22 de ani este un multi instrumentalist care aduce nişte jazz în ecuaţie, în regândirea lui "Over the Horizon". Basul îmi aminteşte cumva de tema din "Seinfeld", iar tobele de imnurile de la EURO şi World Cup pe care le tot auzim odată la câţiva ani.

Collier a câştigat 2 premii Grammy în acest an, pentru "Cel mai bun aranjament, instrumental sau a capella" şi pentru "Cel mai bun aranjament, instrumente şi voce". Compoziţiile complexe par atuul său, iar tânărul poate cânta la orice instrument practic. Aşteptaţi-vă ca Galaxy S8 să aibă ca sonerie default această variantă a melodiei şi diferite remixuri probabil.

Personal apreciam mai mult varianta simfonică, mai ales că pianul pare a fi dispărut din această variantă, iar sintetizatorul era cel ce făcea soneria unică.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×