Iată un time lapse cu evoluţia construcţiei noului Apple Campus, dar şi o privire la interiorul amfiteatrului Steve Jobs (Video)

1.123 ori
<b>Iată un time lapse cu evoluţia construcţiei noului Apple Campus, dar şi o privire la interiorul amfiteatrului Steve Jobs (Video)</b>Din când în când mai vedem câte un video ce prezintă evoluția construcției noului Apple Campus, un asemenea material sosind chiar astăzi sub forma unui time lapse. Vedem totodată și cum arată amfiteatrul dedicat lui Steve Jobs

Suntem extrem de aproape de inaugurarea lui Apple Park, "clădirea OZN" cu rol de nou sediu al firmei din Cupertino. Ca atare au început să apară tot mai multe clipuri video filmate la interiorul clădirii şi azi aruncăm o privire asupra Amifiteatrului Steve Jobs, dar vedem şi un time lapse cu toată construcţia acestui Apple Campus.

Ansamblul megalitic ocupă peste 260.000 de metri pătraţi şi a fost realizat în aproximativ 3 ani. Time lapse-ul de mai sus ne prezintă cum s-a ajuns de la fundaţie la stadiul actual, inclusiv cu finisarea structurii exterioare, a acoperişului şi plantarea de vegetaţie în centrul OZN-ului. Cât despre amfiteatrul denumit după Jobs, acesta este acoperit cu sticlă şi are un acoperiş din fibră de carbon.

Se pare că acesta ar fi cel mai mare acoperiş din acest material din lume. Auditoriumul principal se află totuşi la subsol. Clădirea se află pe un mic deal şi e departe totuşi de structură circulară principală. Ansamblul include păduri în miniatură, un centru de fitness şi o parcare generoasă. Apple Park a fost visul lui Steve Jobs, care a prezentat proiectul autorităţilor din Cupertino în 2009.

Între timp s-a transformat în tribut pentru cariera vizionarului CEO. Angajaţii s-au mutat deja înăuntru din aprilie, iar totul ar trebui să fie gata în 2018.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×