Apple iPhone X Unboxing: scoatem din cutie Xperimentul Apple şi aruncăm o privire peste Face ID (Video)

6.173 ori
<b>Apple iPhone X Unboxing: scoatem din cutie Xperimentul Apple şi aruncăm o privire peste Face ID (Video)</b>În sfârșit am pus mâna pe iPhone X, telefonul aniversar al celor de la Apple pe care îl scoatem din cutie chiar astăzi. Cel mai scump smartphone semnat Apple ne-a fost livrat în cazul de față pe varianta Silver cu ramă glossy și spate

A sosit, e aici, iPhone X la Mobilissimo.ro! Asta prin graţia lui Gabriel Bobon, care ne-a lăsat să punem mâna pe "copilul său", care costă cât o maşină la mâna a doua. Terminalul a început să se vândă în magazine de pe 3 noiembrie, provocând o adevărată isterie. Costă de la 5.299 lei în sus la retailerii de la noi în versiunea de 64 GB şi ajunge la 6299 lei în varianta de 256 GB. Dacă are factorul X sau nu aflaţi mai jos.

Apple iPhone X, continutul cutiei

Terminalul a debutat pe 12 septembrie, fiind anunţat cu iPhone 8 şi a urmat o perioadă de mister şi secretomanie, în care nu ştiam nici măcar cum arată cutia sa. Acum totul este lămurit, iar în cutie găsim aceleaşi accesorii ca la iPhone 8 şi iPhone 8 Plus: cablul Lightning USB, încărcător, manual, stickere, cheiţa SIM, adaptor Lightning to 3.5 mm.

Prima impresie? Aceeaşi greşeală ca la Xiaomi Mi 6! Rama din oţel inoxidabil are acel vibe de tacâmuri de bucătărie sau chiar plastic glossy, care nu mi-a plăcut la Xiaomi Mi 6. Apoi telefonul este un pic mai greu decât mă aşteptam, chiar dacă la cântar 174 de grame nu sună rău pentru un device de 5.8 inch. Da, recunosc, ecranul OLED de 5.8 inch arată bine, minus porţiunea superioară cu senzorii TrueDepth, care tot arată ca o muşcătură de hamster.

iPhone X scos din cutie

Am înţeles şi care e treaba cu TrueTone al ecranului, care poate fi dezactivat dacă vi se pare ecranul prea roşiatic. Trebuie să ştiţi că ecranul e plin de tehnologii de vârf, lăsând la o parte numele fancy Super Retina şi trecând la Dolby Vision şi HDR10. Are rezoluţie de 1125 x 2436 pixeli şi muchii foarte înguste. iPhone X este rezistent la apă şi praf în regim IP67, evident nu are jack audio şi măsoară 7.7 mm în talie.

Apple iPhone X Unboxing in Limba Romana

La interior se află procesorul Apple A11 Bionic, 3 GB RAM şi o baterie de 2716 mAh (cu 2 celule şi în formă de litera "L"). În spate găsim camera duală cu doi senzori de 12 MP, blitz quad LED şi stabilizare optică. Are şi zoom optic 2X şi filmează 4K La 60 FPS. În față avem o cameră de 7 MP, iar printre dotări se numără şi suportul Bluetooth 5.0, dar şi difuzoarele stereo.

Apple iPhone X

iPhone X e capabil de încărcare rapidă şi încărcare wireles, dar asta doar cu accesorii separate. Pentru că nu mai avem buton Home acum, îl suplinim cu gesturi swipe. În swipe de la acea bară din josul ecranului înseamnă comanda de bază a butonului "Home". Un swipe spre jumătatea ecranului şi lateral declanşează multitasking-ul, iar un swipe de la colţul dreapta sus al ecranului în jos activează Control Center.

Am făcut şi un setup neaşteptat de rapid pentru Face ID, dar deblocarea în 3 timpi mi se pare greoaie, enervantă şi dacă nu aveţi destulă lumină în jur, fața va fi identificată greu. În schimb modul Portrait al camerei frontale funcţionează de minune şi l-am pus serios la treabă în ultimele ore. Urmează acum să ne prostim cu Animoji, să ne jucăm şi să facem testele obişnuite.

Până acum totul e exact cum mă aşteptam, în afară de rama din oţel care nu îmi inspiră premium.

Apple iPhone X, prețuri actualizate:

Apple iPhone X Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×