iPhone 8 Plus hands-on: primele impresii despre cel mai mare telefon Apple, care inaugurează noile opţiuni Portrait (Video)

2.508 ori
<b>iPhone 8 Plus hands-on: primele impresii despre cel mai mare telefon Apple, care inaugurează noile opţiuni Portrait (Video)</b>De la evenimentul retailerului QuickMobile de zilele trecute nu a lipsit phablet-ul iPhone 8 Plus, terminal asupra căruia am aruncat o privire detaliată. Vi-l prezentăm și vouă prin intermediul clipului hands-on de mai jos și aflați ce noutăți aduce

Nici nu au început bine livrările internaţionale de iPhone 8 şi iPhone 8 Plus şi deja am reuşit să punem mâna pe terminale. Asta în cadrul unui eveniment Quickmobile.ro, unde am putut să vedem în acţiune atât iPhone 8 şi 8 Plus, cât şi Apple Watch Series 3. Am realizat atât un live cu iPhone 8 Plus, cât şi un hands on destul de amplu. Terminalul este cel mai mare phablet de la Apple de până acum şi se găseşte la Quickmobile.ro de la 4.199 lei în sus.

Dacă vi s-a părut greu sau masiv iPhone 7 Plus, staţi să îl vedeţi pe iPhone 8 Plus! Deşi am pretenţia că am mâna destul de mare mi-a fost greu să cuprind acest device masiv la hands on şi la acel live YouTube. Cântăreşte 202 grame, ceea ce este enorm şi pentru un battery phone în ziua de azi şi are un spate acoperit cu sticlă, care nu prea ajută cu aderența sincer să fiu.

Este totuşi un telefon destul de subţire, cu o talie de 7.5 mm. În ciuda greutăţii şi a lungimii deosebite, diagonala rămâne la 5.5 inch şi rezoluţia la Full HD. La fel cum am zis la iPhone 8, pe care l-am numit mai degrabă un iPhone 7s, iPhone 8 Plus merită mai degrabă titulatura de iPhone 7s Plus. Trece la un procesor Apple A11 Bionic, păstrează 3 GB RAM şi scade capacitatea bateriei de la 2900 mAh la 2691 mAh. Nu vă impacientaţi totuşi, pentru că Apple nu a fost niciodată parte a războiului miliamperilor, pariind pe optimizare mai mult.

Pe lângă spatele din sticlă şi noul chipset, primim un panou de display super luminos, observabil mai luminos decât al meu iPhone 7. Camerele au aceleaşi rezoluţii ca la predecesor: senzori duali de 12 MP în spate (OIS, zoom optic 2X) şi 7 MP în faţă, doar că acum filmează în 4K la 60 FPS şi avem şi noile moduri Portrait. Acestea aduc iluminare de studio, corecţie a tenului şi un fundal complet negru în spatele subiectului, ca şi cum ai face poze de fotomodel într-un studio profi.

Fotografiile realizate cu iPhone 8 Plus la evenimentul mai sus menţionat au arătat foarte bine, ca detalii, culori, claritate şi capturile Bokeh/Portrait au fost aproape de perfecţiune, la prima vedere. Nu e o întâmplare că DxOMark a numit recent iPhone 8 Plus cel mai bun telefon din 2017, la capitolul cameră. Simt totuşi că upgrade-ul de la iPhone 7 Plus e prea mic pentru a merita achiziţia, per total nu doar camera.

Marele test va fi cel de filmare şi stabilizare din mers, aspect la care iPhone 7 Plus m-a făcut să strâmb din nas. Cu părere de rău vă spun că telefonul nu e prea comod de manevrat cu o singură mână şi e cu siguranţă greu şi masiv. Feeling-ul acesta e util la gaming şi playback video, dar la utilizarea pe fugă şi din mers se lasă cu scăpat phablet-ul pe jos. Performanţa evident nu o contestă nimeni.

Aşteptăm o unitate la review, înainte de a ne pripi cu o concluzie. Pot zice doar că îi înţeleg pe cei care îl aşteaptă pe iPhone X. iPhone 8 Plus poate fi găsit la Quickmobile.ro de la 4.199 lei.

iPhone 8 Plus prezentare video Hands-on

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×