IFA 2019: Huawei anunţă clona de AirPods, FreeBuds 3, căşti cu anulare de zgomot şi design compact

7.230 ori
<b>IFA 2019: Huawei anunţă clona de AirPods, FreeBuds 3, căşti cu anulare de zgomot şi design compact</b>Aş fi fost surprins ca Huawei să vină la IFA 2019 doar cu procesorul Kirin 990 şi atât. Iată că firma chineză a adus şi o pereche de căşti compacte care se doresc a fi AirPods Killer.  Huawei FreeBuds 3 au design similar, anulare a zgomotului de fond..

Aş fi fost surprins ca Huawei să vină la IFA 2019 doar cu procesorul Kirin 990 şi atât. Iată că firma chineză a adus şi o pereche de căşti compacte care se doresc a fi AirPods Killer. Huawei FreeBuds 3 au design similar, anulare a zgomotului de fond şi le detaliem mai jos.

Huawei a mai lansat de-a lungul timpului căşti wireless, deci produsul nu e ieşit din comun. Totuşi e clar faptul că încearcă să profite de hype-ul lui Apple AirPods, dacă ne uităm la design. E aceeaşi abordare cu o cască, cu design clasic alipita pe o porţiune tubulară dreapta, care iese din ureche perpendicular pe cască. Secretul acestor noi căşti este un chip Kirin A1.

Huawei FreeBuds 3

El oferă suport pentru Bluetooth 5.1 şi Bluetooth low Energy. Asigura şi o conexiune Bluetooth dual channel, ceea ce înseamnă o scădere a latentei cu 30% şi a consumului de energie cu 50%. Huawei FreeBuds 3 vine pe negru sau alb, are corp glossy şi soseşte la pachet cu o cutie de transport şi încărcare. Aceasta duce autonomia la un total de 20 de ore.

Huawei FreeBuds 3

Avem şi anulare activă a zgomotului de fond, iar Huawei afirmă că acest tip de tehnologie e o premieră pe căştile de gen. Sistemul va reduce zgomotul cu până la 15 decibeli la fiecare cască. Vârfurile fiecărei căşti pot captura vibraţii vocale printr-un senzor ce captează vibraţiile craniului. Va detecta când vorbiţi şi va amplifica şi clarifica sunetul apelurilor.

Avem şi o latentă de 190 ms, care o bate şi pe cea de la căştile Sony WF-1000XM3 şi AirPods 1 şi 2. Căştile noi Huawei se încarcă via wireless cu 50% mai rapid decât AirPods. Produsul va costa mai puţin decât AirPods 2 se pare, dar preţul nu a fost anunţat încă. Dispozitivul se va găsi în magazinele din Europa de lună viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×