IFA 2019: Samsung Galaxy Tab Active Pro este o tabletă ultra robustă, cu S Pen, suport DeX, 4 ani de actualizări software

1.129 ori
<b>IFA 2019: Samsung Galaxy Tab Active Pro este o tabletă ultra robustă, cu S Pen, suport DeX, 4 ani de actualizări software</b>Samsung a adus la IFA 2019 o tabletă nouă şi foarte robustă. Se numeşte Samsung Galaxy Tab Active Pro şi vine cu S Pen, funcţionalitate DeX, dar şi 4 ani de actualizări software. Aflaţi dotările sale şi preţul mai jos.

Samsung a adus la IFA 2019 o tabletă nouă şi foarte robustă. Se numeşte Samsung Galaxy Tab Active Pro şi vine cu S Pen, funcţionalitate DeX, dar şi 4 ani de actualizări software. Aflaţi dotările sale şi preţul mai jos.

Produsul soseşte în magazinele din Germania de pe 1 octombrie, la suma de 600 de euro, pentru modelul WiFi. Cel cu 4G este 670 de euro. Au trecut deja 2 ani de când Samsung nu a mai lansat tablete robuste, deci simţeam lipsa unui astfel de produs. Samsung Galaxy Tab Active Pro este succesorul spiritual al lui Samsung Galaxy Tab Active 2.

Samsung Galaxy Tab Active Pro

Vine cu un ecran de 10 inch cu rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli şi cu promisiunea că îl poţi folosi ca monitor secundar pentru PC. Are un aspect 16:10 şi funcţionalitate DeX cea nouă, ce nu necesită un dock special. Ecranul se poate folosi chiar şi cu mănuşi şi carcasa sa specială de protecţie are o fantă specială pentru S Pen, în colţul din stânga sus.

Samsung Galaxy Tab Active Pro

Avem şi butoane hardware de navigare şi promisiunea a 550 de unităţi nits de luminozitate. În plus, veţi putea interacţiona cu ecranul şi cu mâinile ude. Cât despre robusteţea carcasei, ea are şi certificare IP68 şi pe cea militară MIL-STD-810G. Asta înseamnă că rezistă la apă, praf, scăpări de la 1.2 metri înălţime şi variaţii mari de temperatură.

Că specificaţii, primim 4 GB RAM, 64 GB stocare, slot microSD, dar nu cunoaştem şi procesorul. Scăpări trecute făceau aluzie la un Snapdragon 710 sau 712. Rulează Android 9.0 Pie şi dispune de o baterie de 7600 mAh şi o cameră principală de 13 MP, plus una frontală de 8 MP. Samsung garantează cumpărătorilor 4 ani de actualizări software. Probabil 2 ani Android şi 2 ani securitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×