Jonah Becker, vice-președintele departamentului de design HTC își dă demisia după 17 ani petrecuți în cadrul companiei

731 ori
<b>Jonah Becker, vice-președintele departamentului de design HTC își dă demisia după 17 ani petrecuți în cadrul companiei</b>Trebuie să recunoaștem că &icirc;n această primă parte a anului, taiwanezii de la HTC nu au făcut o treabă foarte bună cu terminalele lansate, referindu-ne &icirc;n special la modelul One M9 care are parte și de probleme hardware. Pe l&acirc;ngă...

Trebuie să recunoaștem că în această primă parte a anului, taiwanezii de la HTC nu au făcut o treabă foarte bună cu terminalele lansate, referindu-ne în special la modelul One M9 care are parte și de probleme hardware. Pe lângă acesta, vor urma și One M9+, model cu buton home parcă inspirat de la Samsung, și One E9, un smartphone din plastic cu un inel uriaș în jurul camerei foto.

Fiind într-o mică sau mare măsură responsabil pentru acest eșec, Jonah Becker, vice-președinte al departamentului de design HTC, și-a anunțat demisia prin intermediul platformei de socializare Twitter. Jonah a lucrat în cadrul companiei taiwaneze timp de 17 ani, iar acum se pare că povestea a ajuns la final.

Aflăm că Jonah Becker este una dintre persoanele ce a lucrat la design-ul lui HTC One M8, telefon ce încă mai poate reprezenta o variantă de luată în seamă odată cu o eventuală ieftinire. Totodată, HTC declară că locul lui Jonah a fost luat acum de către Daniel Hundt, fost angajat al filalei de design din San Franciso.

Anunțul de astăzi nu este deloc surprinzător, luând în calcul și faptul că de curând conducerea companiei HTC a numit-o pe Cher Wang ca CEO în locul lui Peter Chou.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×