Primele imagini live cu LG G4 se dezvăluie pe web; design-ul telefonului nu impresionează din păcate

Autor:  | Publicat în:  LG 1.503 ori
<b>Primele imagini live cu LG G4 se dezvăluie pe web; design-ul telefonului nu impresionează din păcate</b>Deși știm faptul că sud-coreenii de la LG vor lansa noul flagship G4 &icirc;n următoarele luni, p&acirc;nă &icirc;n acest moment nu am avut ocazia să primim imagini live cu produsul &icirc;n cauză, ci doar unele randări care prezentau o...

Deși știm faptul că sud-coreenii de la LG vor lansa noul flagship G4 în următoarele luni, până în acest moment nu am avut ocazia să primim imagini live cu produsul în cauză, ci doar unele randări care prezentau o combinație între G3 și G Flex 2, telefonul păstrând forma curbată. Astăzi, putem arunca iată o privire mai detaliată asupra viitorului flagship LG.

Aceste imagini au fost postate pe XDA Developers Forum, iar din câte putem remarca, design-ul telefonului nu mai este atât de atractiv ca și modelul actual. Avem parte acum de o formă ceva mai pătrățoasă a carcasei, margini mai mari în jurul ecranului, cât și un display mai mic, fiind vehiculat un panou de 5.3 inch.

Privit din spate, LG G4 aduce butoane similare de control (power/unlock), un modul laser pentru autofocus și în mod ciudat, doar un singur bliț LED. De asemenea, se remarcă aceeași poziționare a difuzorului, iar în partea din stânga sus observăm un element ce pare a fi un stylus. Cu toate acestea, ar putea fi doar o antenă TV, feature ce sosește și pe LG G3 în versiunea asiatică.

Nu în ultimul rând, carcasa din spate adoptă o textură specială ce va oferi un grip mai bun și o rezistență sporită la zgârieturi. Singurul lucru ce mă încântă la acest presupus LG G4 este noua combinație de culori introdusă. În rest nu prea se remarcă upgrade-uri importante la capitolul design de unde aveam așteptări mai mari. Vouă cum vi se pare LG G4?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×