Câteva detalii despre HTC 10 apar chiar pe site-ul companiei taiwaneze; aparent vânzările vor începe din mai

1.558 ori
<b>Câteva detalii despre HTC 10 apar chiar pe site-ul companiei taiwaneze; aparent vânzările vor începe din mai</b>HTC 10 va sosi cu un corp metalic uni-body, dar și cu o cameră foto de 12 megapixeli cu tehnologie UltraPixel 2

Ne apropiem cu pași repezi și de evenimentul HTC programat pentru data de 12 aprilie, ziua în care flagship-ul companiei taiwaneze va fi dezvăluit oficial în fața numeroșilor jurnaliști ce vor participa la conferințele din Londra, New York sau Taiwan. Astăzi, aflăm câteva informații despre noul telefon chiar prin intermediul unei listări direct de pe site-ul companiei.

De aici aflăm în primul rând faptul că precomenzile vor fi onorate începând din luna mai, fiind vorba despre telefoanele comercializate în SUA. Ni se confirmă că telefonul adoptă un design uni-body din metal, un display SuperLCD 5 de 5.2 inch cu protecție Corning Gorilla Glass, și 32 GB de stocare.

HTC 10 specificatii

Totodată, ni se confirmă că HTC 10 va adopta un senzor foto principal de 12 megapixeli cu tehnologie UltraPixel 2, acesta fiind însoțit de un telemetru laser pentru focalizare dar și de un sistem de stabilizare optică. Nu în ultimul rând, remarcăm că telefonul va aduce tehnologia audio BoomSound într-o ediție specială denumită Hi-Fi.

La interiorul lui HTC 10 vom regăsi și procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, și cel mai probabil și un slot pentru carduri microSD. Detalii despre performanța handset-ului și despre capabilitățile camerei foto de 12 megapixeli vom afla chiar marți pe data de 12 aprilie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×