LG lansează o variantă actualizată a imprimantei de buzunar Pocket Printer; costă 119 dolari și scoate poze la minut

1.398 ori
<b>LG lansează o variantă actualizată a imprimantei de buzunar Pocket Printer; costă 119 dolari și scoate poze la minut</b>Cei de la LG au adus în ultimii ani pe piață și diverse device-uri interesante precum acele imprimante de buzunar din seria Pocket Printer. Astăzi descoperim că o versiune actualizată a acestei imprimante a fost anunțată oficial, model care poate fi

Cei de la LG Electronics au anunțat astăzi lansarea unei noi imprimante de buzunar din seria Pocket Printer, dispozitiv ce este disponibil deja la vânzare în Coreea de Sud la un preț de 119 dolari. După cum probabil bănuiți, imprimanta funcționează pe bază de hârtie Zink, un pachet de 30 de astfel de hârtii fiind vândut pentru aproximativ 13 dolari.

Prin intermediul unei aplicații dedicate pe care o instalăm pe smartphone vom putea imprima poze la minut oriunde și oricând. Imprimanta nu are nevoie de tuș sau de cabluri, conectarea la telefon urmând a se realiza pe baza standardului Bluetooth. Aceasta funcționează în tandem cu terminale iOS și Android și la interior avem o baterie de 470 mAh care se va încărca complet într-un timp de doar 30 minute.

Se pot imprima fotografii jpeg sau png, iar aplicația dedicată Pocket Photo ne permite editarea fotografiilor, adăugarea de filtre sau diverse rame pentru a personaliza imaginile dorite. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×