HTC U Ultra în versiunea cu display protejat de sticlă de safir este anunțat în Taiwan; costă 950 dolari!

1.149 ori
<b>HTC U Ultra în versiunea cu display protejat de sticlă de safir este anunțat în Taiwan; costă 950 dolari!</b>În cursul săptămânii trecute am aflat și despre anunțul surpriză pe care taiwanezii de la HTC îl pregătesc pentru data de 20 martie, anunț ce a fost făcut cu câteva momente în urme. Așa cum bănuiam, este vorba despre debutul comercial al variantei

Cei de la HTC au dezvăluit săptămâna trecută faptul că pe data de 20 martie va avea loc un anunț surpriză, anunț ce tocmai a fost făcut cu doar câteva momente în urmă. Așa cum am bănuit și noi, este vorba despre lansarea comercială a lui HTC U Ultra în versiunea cu 128 GB spațiu intern de stocare și display protejat de sticlă de safir, dotare din urmă ce îi urcă prețul la aproximativ 950 dolari.

HTC U Ultra

Aceasta va fi disponibilă în Taiwan din 28 martie și aflăm totodată faptul că debutează aici și varianta cu 64 GB de stocare flash ce oferă un display protejat de Corning Gorilla Glass 5. Telefonul mai sosește cu 4 GB memorie RAM, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 și cu o baterie de 3000 mAh.

După cum probabil ați aflat deja, HTC U Ultra a ajuns și pe masa noastră de teste, desigur în versiunea standard cu protecție Gorilla Glass 5. Așteptăm pe viitor să vedem această variantă de top pusă în fața testelor marca JerryRigEverything de rezistență la zgârieturi!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×