Alcatel Go Flip este un telefon cu clapetă ca înainte de iPhone; Costă doar 75 de dolari

3.540 ori
<b>Alcatel Go Flip este un telefon cu clapetă ca înainte de iPhone; Costă doar 75 de dolari</b>În vreme ce multe companii tech producătoare de smartphone-uri aduc pe piață terminale cu display edge-to-edge, iată că Alcatel lansează telefoane cu clapetă precum cele din epoca de dinaintea lui iPhone. Alcatel GO Flip este numele unui astfel de

Înainte să apară primul iPhone ultimul răcnet încă îl reprezentau telefoanele cu clapetă, dar acest trend nu a mai rezistat prea mult în epoca smartphone. Sunt companii care încearcă să învie moda în SUA şi Japonia, cu mai mult sau mai puţin succes. Li se alătura Alcatel, cu modelul Go Flip.

Alcatel GO Flip

Acesta este un feature phone clasic cu clapetă, care s-ar simţi ca acasă în anul 2006. Deocamdată el a debutat în SUA, unde costă doar 75 de dolari prin operatorul T-Mobile. Alcatel Go Flip vine cu un procesor dual core de 1.1 GHz, ecran de 2.8 inch, cu rezoluţie de 320 x 240 pixeli şi 512 MB RAM. Are şi 4 GB stocare internă, slot microSD şi chiar şi o cameră de 5 MP.

Oferă suport 4G LTE, o baterie de 1350 mAh şi pe lângă preţul menţionat mai sus, T-Mobile îl oferă şi în varianta cu 3 dolari plătiţi pe loc şi alţi 3 dolari pe lună timp de 2 ani. Acest feature phone suportă Bluetooth 3.0 şi WiFi, are GPS şi un mic ecran extern pentru notificări. Nostalgicii probabil că îl vor îndrăgi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×