Maşinile Google Street View trec prin România în această vară pentru a actualiza hărţile

1.000 ori
<b>Maşinile Google Street View trec prin România în această vară pentru a actualiza hărţile</b>Google Street View se pregăteşte de o actualizarea a hărţilor din România, iar în această vară maşinuţele Google vor putea fi văzute la noi în ţară. Cum le recunoaşteţi? Simplu, avem "semnalmentele" în imaginile din articol

Google Street View se pregăteşte de o actualizarea a hărţilor din România, iar în această vară maşinuţele Google vor putea fi văzute la noi în ţară. Cum le recunoaşteţi? Simplu, avem "semnalmentele" în imaginile din articol.

Aflaţi că 5 noi maşini Google Street View vor străbate România în lung şi în lat în această vară pentru a actualiza imaginile preluate din ţara noastră şi integrate în Maps/Street View. Captarea de imagini a început în această lună şi se axează pe următoarele zone: Bucureşti, Ilfov, Braşov, Valea Prahovei, Constanţa, litoralul Marii Negre, Iaşi, Piatra Neamţ, Cluj-Napoca, Targu-Jiu, Timişoara, Arad.

Google Street View

Observ ca au fost alese modele Hyundai si sus pe acoperis se află un rig de camere foarte vizibil pentru orice trecator. Ca idee în Noua Zeelanda camerele de gen se montează chiar și pe… oi. Noile maşini Google Street View folosesc cea mai recentă versiune de cameră pentru imagini capturate la 360 de grade. Sunt obţinute imagini mai clare şi mai precise, iar pe lângă cameră sunt şi schimbări la nivel de vehicul.

Google Street View

Imprimeurile pe care le vedeţi pe maşină sunt cu cele mai spectaculoase cadre de pe Terra, cu zone precum Marele Canion, Mont Blanc sau Marea Bariera de Corali. Pe lângă maşini va fi folosit şi un echipament special Trekker pentru a fotografia trotuare, zone pietonale, parcuri şi locuri publice, unde nu ajung maşinile.

Acele Trekkere ajung în 31 de oraşe din România. Un Trekker este un fel de rucsac pe care este montat camera Street View. El este dus în spate de operator şi camera face capturile automat. Aşteptăm acum ca maşinuţele să fie surprinse şi pe plaiurile mioritice în fotografii publicate pe Facebook.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×