MediaTek anunţă noi procesoare deca core, din seria Helio X20: Helio X23 si Helio X27

998 ori
<b>MediaTek anunţă noi procesoare deca core, din seria Helio X20: Helio X23 si Helio X27</b>Producătorul de chipset-uri MediaTek anunță astăzi lansarea unor noi module ce vor ajunge la bordul smartphone-urilor pregătite pentru 2017. Printre acestea se află modelele Helio X23 și Helio X27, procesoare deca-core cu suport pentru camere foto duale

MediaTek şi-a extins azi familia de procesoare deca core, adăugând noi modele seriei Helio X20. Au debutat cu această ocazie modelele Helio X23 şi X27, care aduc îmbunătăţiri de performanţă, consum şi procesare a imaginii faţă de modelele de început de gama X20.

MediaTek Helio X23 şi X27 folosesc arhitectura deca core tri cluster a companiei, dar şi tehnologia MediaTek CorePilot 3.0. Helio X27 este un upgrade faţă de actualul model X25, operând la o frecvenţă mai ridicată, de 2.6 GHz pentru core-urile Cortex A72 şi de 875 MHz pentru GPU-ul ARM Mali. Ambele noi chipseturi vin cu suport pentru captură foto dual camera, pe baza unei soluţii de procesare a imaginii de tip MediaTek Imagiq.

MediaTek afirmă că această soluţie este prima de genul care integrează suport pentru captura color, plus monocrom, plus suport depth of field pe acelaşi chip. Mai mult decât atât, avem şi tehnologie MiraVision pentru display aici, cu reglaje aduse afişajului, folosite pentru a reduce consumul şi a creşte eficienţa. Primele telefoanele cu noile procesoare la bord vor sosi în curând, ele urmând a fi modele upper midrange cu cameră duală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×