Procesorul Helio X27 va ajunge și pe Ulefone Gemini Pro, smartphone cu 3 camere foto de 13 megapixeli!

1.292 ori
<b>Procesorul Helio X27 va ajunge și pe Ulefone Gemini Pro, smartphone cu 3 camere foto de 13 megapixeli!</b>Iată că numărul de smartphone-uri ce adoptă procesorul deca-core MediaTek Helio X27 se mărește odată cu anunțul de astăzi a celor de la Ulefone. Această din urmă companie pregătește lansarea smartphone-ului Gemini Pro ce va aduce la pachet soluția softwar

MediaTek Helio X27 este numele unui procesor deca-core recent lansat pe piață, soluție care deja se regăsește pe câteva terminale ce se pregătesc de debutul comercial. Astfel, după ce modele ca Elephone S8 și UMi Z ce adoptă un asemenea chip, se pare că și Ulefone Gemini Pro va opta pentru un pachet hardware în centrul căruia se va afla puternicul procesor. Detalii despre acest nou handset aflăm chiar astăzi direct din partea companiei producătoare.

Ulefone Gemini Pro

Ei bine, acest nou model arătos pe care îl vedem în imaginea de mai sus, va sosi cu display de 5.5 inch, cu procesorul deca-core Helio X27 tactat la o frecvență de 2.6 GHz și cu 4 GB memorie RAM. Vom avea 128 GB de stocare flash, o cameră foto duală pe spate compusă din doi senzori de 13 megapixeli și o cameră selfie tot de 13 megapixeli.

Smartphone-ul va oferi un port USB Type-C și o baterie cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă. Aflăm că producția este în desfășurare și faptul că modelul Ulefone Gemini Pro va costa doar 199.99 dolari. Aflăm mai multe despre el în perioada următoare!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×