Huawei Emotion UI 5.0 ar urma să aducă un look similar lui Android stock; se lansează în septembrie

1.596 ori
<b>Huawei Emotion UI 5.0 ar urma să aducă un look similar lui Android stock; se lansează în septembrie</b>La ora actuală toate smartphone-urile Huawei comercializate pe piață vin la pachet cu interfața Emotion UI ce este aplicată peste Android. Aceasta aduce un setup similar cu cel întâlnit pe iOS unde toate iconițele sunt plasate direct pe ecran, fără a avea

Încă din fabrică smartphone-urile Huawei sosesc la pachet cu o interfață proprie a producătorului aplicată peste Androidul stock, în cazul de față fiind vorba despre Emotion UI. Aceasta din urmă va ajunge curând la versiunea 5.0, iar potrivit unor zvonuri recent sosite pe web se pare că lansarea sa va avea loc cel mai probabil la sfârșitul lunii septembrie, sau cel târziu în octombrie.

După cum probabil știți, această interfață dezvoltată de către Huawei ne aduce un setup similar cu cel întâlnit pe iOS, unde toate aplicațiile sunt plasate direct pe ecranul de start, fără a avea un app drawer propriu-zis. Aparent, unul dintre oficialii companiei chineze ar fi declarat faptul că noua versiune urmează a fi cât mai similară lui Android în stadiul stock, fără a oferi totuși detalii extra cu privire la acest lucru.

Posibil ca în următoarea perioadă să vedem și capturi de ecran cu noul Emotion UI, moment în care vom descoperi schimbările ce ni s-au pregătit. Nu este exclus ca Huawei să ne ofere posibilitatea de a opta pentru un meniu de aplicații dedicat, această funcție fiind recent întâlnită și pe flagship-urile Samsung, respectiv LG. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×