MediaTek atinge venituri record pentru primul trimestru din 2013

868 ori
<b>MediaTek atinge venituri record pentru primul trimestru din 2013</b>MediaTek e un faimos producător asiatic de procesoare pentru terminale low end și midrange, inclusiv câteva tablete cu branding românesc. Ei bine, ca de obicei pentru firmele asiatice, cantitatea își spune cuvântul și de vreme ce MediaTek își...

MediaTek e un faimos producător asiatic de procesoare pentru terminale low end și midrange, inclusiv câteva tablete cu branding românesc. Ei bine, ca de obicei pentru firmele asiatice, cantitatea își spune cuvântul și de vreme ce MediaTek își oferă soluțiile pe mai toate telefoanele clonate și handseturile ieftine, era de așteptat să aibă un profit uriaș.

Asta se și întâmpla, compania obținând venituri de 730 - 800 de milioane de dolari (estimate) pentru primul trimestru al acestui an. Doar pe lună martie veniturile au crescut cu 54% față de lună precedentă și vânzările au crescut cu 14.6% față de aceeași lună din anul trecut. Primul trimestru al acestui an a adus celor de la MediaTek o creștere de 22% față de aceeași perioadă a anului 2012.

înainte să înceapă anul 2013, specialiștii anunțau că acesta va fi anul tabletelor ieftine de 7 inch, anul producătorilor de tablete white box din China. Asta înseamnă că va fi și anul MediaTek, de vreme ce producătorii white box optează pentru soluții de procesare MediaTek, Rockchip sau Allwinner în special.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×