Meizu are o nouă tehnologie de încărcare rapidă: Super mCharge poate alimenta la 100% un telefon în doar 20 de minute

3.332 ori
<b>Meizu are o nouă tehnologie de încărcare rapidă: Super mCharge poate alimenta la 100% un telefon în doar 20 de minute</b>Meizu se lauda cu o nouă tehnologie de încărcare rapidă pentru smartphone-uri, una care sună prea bine pentru a fi reală chiar. Astfel, cu doar 20 de minute de alimentare bateria ar ajunge la 100% aparent.

Meizu se laudă cu o nouă tehnologie de încărcare rapidă pentru smartphone-uri, una care sună prea bine pentru a fi reală chiar. Astfel, cu doar 20 de minute de alimentare bateria ar ajunge la 100% aparent.

Tehnologia poartă numele de Super mCharge şi a debutat la MWC 2017. Ea implică un curent de 55W la 11V/5A, ceea ce înseamnă mai multă energie decât încărcarea TurboPower de la Motorola (28.5W). E depăşită şi soluţia Qualcomm QuickCharge 3.0 cu ai săi 18W. Meizu afirmă că datorită soluţiei proprii, o baterie de 3.000 mAh se poate încărca în doar 20 de minute.

Pentru cei care se îngrijorează cu privire la supraîncălzirea inevitabilă în aceste condiţii, producătorul chinez promite că bateriile cu suport Super mCharge nu vor depăşi o valoare maximă de 100.4 grade Fahrenheit, adică 38 de grade Celsius, ceea ce e rezonabil. Deocamdată nu a fost anunţat vreun telefon cu această nouă tehnologie , dar până la vară vedem probabil unul.

Ni se promite şi eficiență de încărcare de 98% şi aparent noile baterii au ca punct forte un nou material bazat pe litiu, care oferă extra durabilitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×