Telefonul Elephone S7 primește un accesoriu pentru încărcare rapidă Quick Charge PE+ 2.0, care duce bateria la 100% în doar 90 de minute

1.749 ori
<b>Telefonul Elephone S7 primește un accesoriu pentru încărcare rapidă Quick Charge PE+ 2.0, care duce bateria la 100% în doar 90 de minute</b>Printre clonele de Samsung Galaxy S7 îl avem și pe Elephone S7, un telefon care astăzi primește suport pentru tehnologia de încărcare rapidă prin intermediul unui accesoriu special.

Elephone S7 este una dintre cele mai reuşite clone de Galaxy S7 şi pe lângă faptul că nu arată rău deloc, cu muchiile curbate ale panoului din spate şi faţă, are şi preţ accesibil, de doar 249 dolari. Azi aflăm că terminalul va oferi suport și pentru încărcare rapidă Quick Charge PE+ 2.0 pe viitor, primind un nou încărcător.

Elephone S7

Acest suport vine mulţumită unui încărcător de 12V/2A care va putea fi cumparat separat. Elephone S7 ar fi foarte popular încă din faza de precomandă, afirmă producătorul său, publicul fiind atras de procesorul deca core MediaTek Helio X20 şi de combinaţia 4 GB RAM + 64 GB stocare. Primim şi un ecran Full HD in cell de 5.5 inch, cu muchii foarte înguste.

Revenind la încărcare, avem şi o fotografie demonstrativă mai sus. Se pare că telefonul e capabil să ajungă de la zero la 100% în doar 90 de minute şi la 50% în vreo 49 de minute. Pentru performanţa de încărcare rapidă, e nevoie ca utilizatorul să cumpere un încărcător de aici, compatibil şi cu Elephone P9000. Cât despre S7, acest model vine cu o cameră de 13 megapixeli în spate, Android 6.0 Marshmallow şi are şi baterie de 3000 mAh. De remarcat că există versiuni de 5.2 inch şi 5.5 inch ale acestui smartphone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×