Samsung Galaxy S8 va avea o încărcare ultra rapidă Galaxy S Charge+, care duce bateria la 100% în doar 20 de minute

3.411 ori
<b>Samsung Galaxy S8 va avea o încărcare ultra rapidă Galaxy S Charge+, care duce bateria la 100% în doar 20 de minute</b>Scăpările de pe ultima sută de metri continua pentru Galaxy S8 şi se pare că accesoriile şi tehnologiile noi primesc extra atenţie. Aflăm spre exemplu că Galaxy S8 va fi capabil să se încarce la 100% în sub 20 de minute, o performanţă fantastică.

Scăpările de pe ultima sută de metri continua pentru Galaxy S8 şi se pare că accesoriile şi tehnologiile noi primesc extra atenţie. Aflăm spre exemplu că Galaxy S8 va fi capabil să se încarce la 100% în sub 20 de minute, o performanţă fantastică.

Funcţia Galaxy S Charge+ şi un nou încărcător cu tehnologie avansată sunt responsabile cu această inovaţie. Galaxy S8 şi Galaxy S8+ vor veni cu funcţia "Galaxy S Charge+" şi acel slide de mai sus menţionează şi "SmartDischarge", ca o dotare care va îmbunătăţi performanța bateriei. Până acum ne declarăm surprinşi atunci când vedeam un telefon încărcându-se într-o oră sau puţin peste o oră.

Orice scădea sub o oră părea de domeniul fantasticului, iar acum 20 de minute sună super SF, totuși trebuie să vă reamintesc că și Meizu a prezentat o astfel de tehnologie la MWC 2017! Revenind la Samsung și Galaxy S Charge+, suntem siguri că noile procesoare au un cuvânt greu de spus privind noua tehnologie, dar ne gândim că au pus la punct și un sistem de siguranță complex pentru a alimenta bateria mai rapid, eficient și fără incidente. 

Va fi interesant de aflat dacă funcţionalitatea nouă e default, sau vine doar cu un încărcător special şi vândut separat. Aflăm azi începând cu ora 18:00.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×