Microsoft a rezolvat pesemne ecuația pliabilelor! Secretul său e "balamaua cu lichid", brevetată pentru un dispozitiv Surface

1.165 ori
<b>Microsoft a rezolvat pesemne ecuația pliabilelor! Secretul său e "balamaua cu lichid", brevetată pentru un dispozitiv Surface</b>Marea vulnerabilitate a terminalelor pliabile este cu siguranţă balamaua. Ea face şi desface un produs de gen şi îi asigură succesul... sau insuccesul. Am văzut asta la Samsung Galaxy Fold, cu o balama în care intra mizerie şi a fost nevoie să fie..

Marea vulnerabilitate a terminalelor pliabile este cu siguranţă balamaua. Ea face şi desface un produs de gen şi îi asigură succesul... sau insuccesul. Am văzut asta la Samsung Galaxy Fold, cu o balama în care intră mizerie şi a fost nevoie să fie acoperită cu capace speciale. Microsoft ar putea avea o soluţie, conform unui brevet nou.

Cred că de 2-3 ani încoace, Microsoft obţine câte un brevet pe lună pentru un terminal pliabil. O perioadă am crezut că ne pregătesc un Surface Phone, dar până la urmă a picat proiectul Andromeda. S-a trecut la un fel de tableta pliabilă cu balama, cu Windows Core OS inspirat  de Project Courier. Cum se tot vorbeşte despre un eveniment Surface ceva mai deosebit în acest an (pe 2 octombrie), e posibil să vedem în sfârşit acel pliabil mult aşteptat.

Până atunci totuşi aflăm că Microsoft a mai brevetat o balama revoluţionară. Ar fi menită pentru terminalul cu două ecrane ce poartă numele de cod Centaurus. În brevet apar imagini cu acea balama, care are golurile umplute cu lichid. În general în acele goluri intrau scame, păr de animale, bucăţi de hârtie, polistiren şi alte particule. Faptul că sunt umplute cu lichid scapă de problema şi reduce şi fricţiunea mecanismelor.

Brevetul a fost înregistrat în luna martie de către Microsoft Technology Licensing, deci e posibil să fie licenţiata şi spre alţi producători. Până acum am tot văzut telefoane pliabile cu Android, fie în randări, prototipuri şi brevete. Microsoft propune o alternativă cu Windows 10/ Windows Core la bord. Lenovo rămâne singura companie cu o tabletă pliabilă, dar am înţeles că Samsung li se va alătura curând şi de ce nu ... şi Microsoft.

Aflăm mai multe pe 2 octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×