Microsoft Launcher 5.7 Beta aduce schimbări la nivel de look pentru UI-ul asistentului vocal Cortana

747 ori
<b>Microsoft Launcher 5.7 Beta aduce schimbări la nivel de look pentru UI-ul asistentului vocal Cortana </b>Printre aplicațiile de tip launcher pentru Android ce se bucură de aprecierea publicului avem și Microsoft Launcher, titlu care astăzi ajunge la versiunea 5.7 Beta. Avem câteva noutăți interesante incluse aici, printre care

Printre aplicațiile de tip launcher pentru Android ce se bucură de aprecierea publicului avem și Microsoft Launcher, titlu care astăzi ajunge la versiunea 5.7 Beta. Avem câteva noutăți interesante incluse aici, printre care o nouă experiență pentru conversațiile purtate cu asistentul virtual Cortana.

Este vorba despre afișarea unui UI îmbunătățit, menit să prezinte mai mult din conversația dintre utilizator și Cortana - și descoperim că această nouă experiență ar fi pentru moment disponibilă doar în SUA și doar în limba engleză. Pe lângă această introducere, Microsoft include și o serie de îmbunătățiri precum cele aduse secțiunii Feed.

Dacă înainte tab-urile erau afișate în zona superioară și puteau fi accesate și prin gesturi swipe, iată că de această dată ele apar în zona superioară și pentru accesare se permit doar gesturi de tip tap. Apar și unele îmbunătățiri ce privesc mutarea iconițelor pe ecran și alte rezolvări de bug-uri. 

Microsoft Launcher poate fi descărcat de aici

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×