Xiaomi ar fi mințit publicul cu privire la stocurile epuizate de terminale noi; O comisie din Taiwan investighează!

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 592 ori
<b>Xiaomi ar fi mințit publicul cu privire la stocurile epuizate de terminale noi; O comisie din Taiwan investighează!</b>Iată încă o problemă de PR pentru Xiaomi la doar câteva zile după ce fusese acuzată că preia informațiile clienților săi în mod fraudulos și le trimite unor servere din China. Acum aflăm că acele laude cu privire la epuizarea rapidă de...

Iată încă o problemă de PR pentru Xiaomi la doar câteva zile după ce fusese acuzată că preia informațiile clienților săi în mod fraudulos și le trimite unor servere din China. Acum aflăm că acele laude cu privire la epuizarea rapidă de stoc pentru unele handseturi ale companiei ar fi fost de fapt nefondate și practic... minciuni.

Consiliul Concurenței din Taiwan investighează cât de reale sunt laudele celor de la Xiaomi, cu cea mai nouă ispravă a lor fiind epuizarea stocului de modele Mi4 în doar 37 de secunde. în prealabil, pe 1 iulie, Xiaomi Mi Pad se vânduse în 50.000 de unități în sub 4 minute. O serie de plângeri din Taiwan au dus la aceste investigații, mai ales că timpul necesar ca un device să fie șold out pare a scădea cu fiecare terminal nou lansat.

Xiaomi ar putea fi amendată cu 20.000 de dolari dacă se dovedește că aceste acuzații sunt reale. Primele cazuri analizate sunt cele de la finalul lui 2013, când o serie de handseturi Xiaomi au fost sold out într-un minut sau mai puțin. Autoritățile ar fi aflat deja că era vorba deoar despre câteva sute de unități și despre faptul că Xiaomi ar fi oprit vânzarea produsului, deși stocul nu era terminat și asta pentru a crea "hype".

Din câte știu și Apple mai practică astfel de strategii și nimeni nu o sancționează...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×