Microsoft Office pentru Android primeşte un nou design şi noi funcţii

850 ori
<b>Microsoft Office pentru Android primeşte un nou design şi noi funcţii</b>Microsoft a anunţat astăzi o actualizare a lui Office &icirc;n versiunea pentru Android, aplicaţia primind un nou look, dar şi noi funcţii. Versiunea pentru tablete Android a fost lansată &icirc;n luna ianuarie, iar actualizarea de azi duce şi...

Microsoft a anunţat astăzi o actualizare a lui Office în versiunea pentru Android, aplicaţia primind un nou look, dar şi noi funcţii. Versiunea pentru tablete Android a fost lansată în luna ianuarie, iar actualizarea de azi duce şi UI-ul de pe telefoane în aceeaşi direcţie. 

Ambele versiuni arată acum aproape identic faţă de varianta iOS, deci Microsoft a mizat pe uniformitatea experienţei. Versiunea de pe tabletă va permite să editaţi uşor fişiere Word sau Excel din mers, fără tastatură sau mouse. Microsoft foloseşte aceeaşi interfaţă de editare, cu opţiuni în zona inferioară a ecranului. Puteţi schimbă fonturile sau stilul textului în Word, spre exemplu.

În Excel opţiunile se axează pe o interacţiune cât mai rapidă şi eficientă cu celulele din tabele, iar în PowerPoint se merge pe modificările aduse tranziţiilor între slide-uri. Că şi pe iOS, toate 3 aplicaţiile oferă integrare nativă cu Dropbox şi va permit să stocaţi acolo documente sau să le deschideţi din acea soluţie cloud.

Deocamdată utilizatorii Android au parte doar de un preview al noului look şi funcţiilor, urmând că varianta full să sosească în lunile următoare. Şi Windows Phone va primi un nou release cât de curând. Puteţi testa nouă versiune Android, alăturându-va acestei comunităţi şi dând click pe versiunile asociate aplicaţiilor Word, Excel, PowerPoint.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×