MWC 2018: Sony prezintă un modul de cameră duală, cu nivel ISO uimitor de nu mai puțin de 51.200 unități

1.423 ori
<b>MWC 2018: Sony prezintă un modul de cameră duală, cu nivel ISO uimitor de nu mai puțin de 51.200 unități</b>Chiar dacă noile telefoane flagship ale celor de la Sony, Xperia XZ2 şi Xperia XZ2 Compact nu au cameră duala, niponii au dovedit că pregătesc şi aşa ceva pe viitor. Ca atare au prezentat la MWC 2018 un nou modul de cameră duala, care va ajunge pe..

Chiar dacă noile telefoane flagship ale celor de la Sony, Xperia XZ2 şi Xperia XZ2 Compact nu au cameră duală, niponii au dovedit că pregătesc şi aşa ceva pe viitor. Ca atare au prezentat la MWC 2018 un nou modul de cameră duală, care va ajunge pe smartphone-uri viitoare.

Acest prototip de modul poate realiza fotografii în condiţii low light extreme, cu ISO până la 51.200 şi realizează şi captură video cu ISO 12.800. Atunci când e foarte întuneric afară sau într-o încăpere, noul procesor de imagine, Sony Fusion va porni simultan ambele camere pentru a creşte cantitatea de lumină preluată. Apoi semnalul va fi procesat într-o singură imagine.

MWC 2018: Sony prezintă un modul de cameră duală, cu nivel ISO uimitor de nu mai puțin de 51.200 unități

Deocamdată totul e în fază de demo şi prototip la Barcelona, fără vreun plan de lansare comercială. Mă aştept totuşi să vedem primele Xperia-uri cu dotări de gen la IFA 2018, poate chiar acel Xperia XZ Pro cu ecran OLED 4K de care s-a vorbit la un moment dat. ISO 51.200 este o performanţă impresionantă pentru un smartphone, asta în condiţiile în care ochiul uman ajunge la ISO 1600. Majoritatea camerelor digitale ajung la ISO 6400.

MWC 2018: Sony prezintă un modul de cameră duală, cu nivel ISO uimitor de nu mai puțin de 51.200 unități

Sony vrea să ducă telefoanele mobile şi optica lor la nivel de DSLR, asta e sigur. Deja la stabilizarea pe mobil sunt regi, ca şi la detalii, deci mai e de umblat doar la captura low light şi vor cuceri DxOMark şi inimile publicului.

Clip demo diferențe într SDR și HDR

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×