Iată mostre foto şi video oficiale ale lui Samsung Galaxy S9+; Între capturi la apus și filmare slow mo spectaculoasă

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.818 ori
<b>Iată mostre foto şi video oficiale ale lui Samsung Galaxy S9+; Între capturi la apus și filmare slow mo spectaculoasă</b>Acum că Samsung Galaxy S9 şi Samsung Galaxy S9+ au debutat oficial şi ne-am şi jucat cu ele, e momentul să vedem cum stau la capitolul foto. Ne interesează în special Galaxy S9+, fiind primul care aduce camera duala pe seara Galaxy S.

Acum că Samsung Galaxy S9 şi Samsung Galaxy S9+ au debutat oficial şi ne-am şi jucat cu ele, e momentul să vedem cum stau la capitolul foto. Ne interesează în special Galaxy S9+, fiind primul care aduce cameră duală pe sfera Galaxy S. Ca atare, aruncăm o privire peste o serie de mostre foto şi video mai jos.

Acestea sunt făcute publice de către Samsung, deci e normal că arată foarte bine. Telefonul vine cu o cameră foto duală în spate, cu senzori de 12 MP, ambii cu stabilizare optică. Are diafragma variabilă între F/2.4 şi F/1.5, zoom optic 2x, PDAF Dual Pixel şi blitz LED. Poate realiza captură video 4K la 60 FPS şi Super Slow Motion la 960 FPS.

Cât despre capturile foto, observ o claritate deosebită, chiar şi în condiţii înnorate, la viteză crescută, a unei maşini în mers sau pe un skateboard când camera are multiple puncte de focalizare de ales. Cei doi îndrăgostiţi pe o bancă reprezintă un test dur de dynamic range, unde telefoanele de obicei eşuează: prim plan întunecat care obstrucţionează un fundal luminos, dar totul e bine egalizat de S9+.

Acel carusel arată excelent noaptea, fără a estompa luminile. Păcat că nu avem şi un Bokeh aici.

Judecând după captura video, stabilizarea este excelentă, iar filmarea la apus cu acel caiac are o reglare perfectă a expunerii. Cât despre slow motion, acea maşinuţă arată spectaculos pe dunele de nisip şi vedem fiecare grăunte de nisip cum zboară cu încetinitorul. 

Dacă ar fi să cârcotesc la ceva ar fi poză de mai jos şi felul cum se văd luminile stradale. Aşteptam acum şi verdictul DxOMark.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×