Samsung lucrează la un nou telefon echipat cu senzor de puls și cameră duală; Aflăm mai multe pe seama unui brevet

708 ori
<b>Samsung lucrează la un nou telefon echipat cu senzor de puls și cameră duală; Aflăm mai multe pe seama unui brevet</b>Descoperim astăzi un nou brevet marca Samsung, de această dată unul referitor la o husă destinată unui smartphone încă nelansat pe piață. Deși la prima vedere schița inclusă aici pare a ne sugera că este vorba despre nimeni altul decât

La câteva zile distanță de la inaugurarea noii fabrici din India, iată că descoperim și un brevet asociat unui produs ce va fi realizat în această țară. Este vorba despre o carcasă care la prima vedere pare a fi destinată lui Samsung Galaxy S9+, doar că la o privire mai atentă apar ceva diferențe notabile care indică posibilitatea de a fi asociat unui telefon complet nou, unul echipat cu o cameră duală în spate.

Brevet Samsung

Aflăm că aplicația de înregistrare a brevetului a fost depusă pe data de  23 aprilie și că aprobarea a venit abia pe 22 iunie. Vedem că această husă dispune de decupaje pentru o cameră duală amplasată vertical și de un decupaj pentru scanner de amprente chiar sub acest modul fix precum se întâmplă și pe S9+.

Diferența este că decupajul pentru bliț LED și senzor de puls apare pe această husă în partea din stânga și nu dreapta cum avem pe Galaxy S9+. Pe deasupra observăm și decupajul pentru jack audio în partea de sus, element care pe flagship-ul actual al companiei este regăsit jos. Nu este vorba nici despre vreun model din seria Galaxy A sau Galaxy J pentru că la ora actuală aceste terminale nu dispun de senzor de puls care să necesite un astfel de decupaj mai mare lângă camera duală.

Posibil ca sud-coreenii să pregătească un nou terminal pentru debut în perioada următoare, unul cu dotări atractive la pachet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×