MWC 2018: ASUS ZenFone 5 Lite prezentare hands-on - telefon midrange în piele de high-end (Video)

1.694 ori
<b>MWC 2018: ASUS ZenFone 5 Lite prezentare hands-on - telefon midrange în piele de high-end (Video)</b>Aseară ASUS a lansat o nouă serie de telefoane în cadrul MWC 2018, modelele ASUS ZenFone 5. Am avut ocazia să punem mâna pe terminale, iar acum ne oprim asupra lui ASUS ZenFone 5 Lite, cunoscut pe unele pieţe şi că ZenFone 5Q. Va sosi luna viitoare în..

ASUS a lansat săptămâna aceasta o nouă serie de telefoane în cadrul MWC 2018, modelele ASUS ZenFone 5. Am avut ocazia să punem mâna pe terminale, iar acum ne oprim asupra lui ASUS ZenFone 5 Lite, cunoscut pe unele pieţe şi că ZenFone 5Q. Va sosi luna viitoare în România la suma de 1.599 lei şi aflaţi mai multe detalii despre terminal mai jos.

Judecând după dotări avem de-a face cu un soi de succesor spiritual pentru ASUS ZenFone 4 Selfie. Asta pentru că primim două camere în faţă şi două în spate. Ca design telefonul duce cu gândul la LG G6 sau LG Q6, judecând strict după zona frontală. Acolo găsim un display de 6 inch, dar de această dată cu aspect 18:9, nu cu cel revoluţionar 19:9 de pe ZenFone 5.

Primim şi un screen to body ratio de 80.3%, deloc rău pentru un terminal din zona midrange. Varianta roşu aprins fură privirile, dar colegul Claudiu s-a jucat mai degrabă cu versiunea neagră în acest hands on. Noul Zen UI aplicat peste Android Oreo pare să îşi păstreze iconografia lui Zen UI 4.0 din ce văd. ZenFone 5 Lite este un sandwich de sticlă şi metal, cu panou 2.5D din sticlă în spate şi panou din sticlă în faţă, plus rama metalică intre.

Cele două module de camere duale includ fiecare cât un senzor cu lentilă wide angle de 120 de grade. Acest telefon va fi disponibil cu procesoare Qualcomm Snapdragon 430 sau Snapdragon 630, acesta din urmă având şi suport pentru filmare 4K. Va sosi în magazine pe negru, alb sau roşu.

ASUS ZenFone 5 Lite

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×