[UPDATE 05.03.2019 - clarificări privind situația actuală] Netflix scumpeşte abonamentele din România; Iată noile preţuri

5.087 ori
<b>[UPDATE 05.03.2019 - clarificări privind situația actuală] Netflix scumpeşte abonamentele din România; Iată noile preţuri </b>După ce Netflix România ne asigura că nu trebuie să ne facem griji legat de scumpiri atunci când au crescut preţurile în SUA, acum aflăm că vin şi peste noi scumpirile. Tarifele celor 3 variante de abonamente au crescut cu 1, 2 şi respectiv 3 euro.

[UPDATE 5-03-2019]: Ca urmare a articolului pe care vi l-am prezentat ieri seară aici pe Mobilissimo, iată că oficialii Netflix vin cu o declarație oficială pe seama acestui subiect.

"Ce trebuie să știți este că nu trebuie să vă faceți griji - pentru că pentru moment prețurile abonamentelor nu vor crește nici pentru utilizatorii noi și nici pentru cei vechi. Deși în testul realizat de Netflix afișarea prețurilor este diferită, la finalul procesului de abonare, utilizatorii sunt facturați la costul standard din România, nu mai mult."

ARTICOL INIȚIAL 4-03-2019:

După ce Netflix România ne asigura că nu trebuie să ne facem griji legat de scumpiri atunci când au crescut preţurile în SUA, acum aflăm că vin şi peste noi scumpirile. Tarifele celor 3 variante de abonamente au crescut cu 1, 2 şi respectiv 3 euro.

În ciuda creşterii de preţ, pachetele nu vor beneficia de vreun upgrade în privința calitații imaginii sau a numărului de conexiuni simultane. Deocamdată modificările de preţ se aplică doar celor care activează conturi noi după anunţarea noilor preţuri. Iată cum sună declaraţia oficială a celor de la Netflix România:

“Testăm categorii de preț ușor diferite pentru a înțelege mai bine care este valoarea Netflix pentru utilizatori. Acest test nu va fi văzut de toată lumea și am putea să nu implementăm niciodată aceste prețuri în afara acestui test. Obiectivul nostru este să ne asigurăm că Netflix are întotdeauna un raport excelent calitate.”

Iată cum arată noua grilă de preţuri Netflix după scumpire:

  • Abonament Basic 9 euro (de la 8 euro)
  • Abonament Standard 12 euro (de la 10 euro)
  • Abonament Premium 15 euro (de la 12 euro)

Abonamentul Premium îți permite să vezi online seriale TV și filme de pe Netflix pe 4 dispozitive simultan, la rezoluție HD și ultra HD.. Acest abonament îți permite să descarci titluri pe 4 telefoane, PC-uri sau tablete.

Americanii au aplicat măsuri similare în SUA la început de an pentru cei 60 de milioane de abonaţi din SUA. Netflix are planuri mari pentru 2019, an în care are de gând să investească 15 miliarde de dolari în conţinut original. E pe cai mari după ce producţiile precum Roma au avut 10 nominalizări la Premiile Oscar, câştigând 3 trofee. Are la activ şi multe Globuri de Aur şi premii Emmy.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×