Apple pregăteşte un Netflix al jocurilor video pe bază de cloud/abonament

1.826 ori
<b>Apple pregăteşte un Netflix al jocurilor video pe bază de cloud/abonament</b>De ceva vreme tot aşteptăm "Netflix-ul jocurilor video" şi am tot auzit că Google ar lucra la aşa ceva, iar acum şi numele Apple apare în peisaj. Deja ştiam că Apple lucrează la un serviciu de streaming pentru seriale şi filme

De ceva vreme tot aşteptăm "Netflix-ul jocurilor video" şi am tot auzit că Google ar lucra la aşa ceva, iar acum şi numele Apple apare în peisaj. Deja ştiam că Apple lucrează la un serviciu de streaming pentru seriale şi filme, iar acum intră şi în zona de gaming.

În acest moment ştiu că NVIDIA şi Sony au ceva de gen (PlayStation Now pentru Sony), iar viitorul va aparţine acestui sistem de distribuţie. În loc să mai dai 200 sau 300 de lei pe un joc vei plăti un abonament lunar şi nici nu mai trebuie să ai hardware prea hardcore, ci destul cât să faci streaming din cloud. Revenind la Apple, 5 surse anonime apropiate de Apple scriu că noul serviciu va funcţiona fix ca Netflix.

Va oferi consumatorilor acces la un anumit număr jocuri, în schimbul unei taxe lunare. Apple ar fi început discuţiile cu dezvoltatorii de jocuri din a doua jumătate a lui 2018, deci proiectul e încă nou. Deja Apple avea o sumedenie de exclusivităţi, astfel că nu e străină de colaborările cu marii producători. În special cu EA şi Bethesda s-a inţeles bine în ultimii ani.

Apple ar putea oferi bundle-uri care se aplică pe iPhone, iPad şi chiar pe Mac. Serviciul acesta de streaming de jocuri se aliniază şi cu zvonurile cu privire la iPod Touch 7th gen, care a fost certificat recent.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×