Schița primului smartphone Xiaomi cu decupaj în ecran pentru cameră este transformată într-o randare detaliată; Iată trendul cu decupaj "urechi"

3.057 ori
<b>Schița primului smartphone Xiaomi cu decupaj în ecran pentru cameră este transformată într-o randare detaliată; Iată trendul cu decupaj "urechi"</b>Pe lângă brevetul Xiaomi ce dezvăluia posibilul design pe care Mi Mix 4 îl va adopta, am văzut zilele trecute și un brevet pentru primul smartphone al companiei chineze ce aduce decupaj în ecran pentru camera selfie

Pe lângă brevetul Xiaomi ce dezvăluia posibilul design pe care Mi Mix 4 îl va adopta, am văzut zilele trecute și un brevet pentru primul smartphone al companiei chineze ce aduce decupaj în ecran pentru camera selfie. Deși ne-am fi așteptat să fie ceva în stilul telefoanelor ce au inaugurat acest trend, în realitate creatorul seriei de terminale Redmi are ceva mai diferit în minte.

Brevet Xiaomi

Aceștia propun diferite abordări, toate în care telefonul vine echipat cu o cameră selfie duală. Vedem mai bine despre ce este vorba chiar astăzi prin intermediul unei randări realizate de către talentatul Benjamin Geskin. În prima postură vedem o abordare în care nu este implicat procesul de foraj al ecranului, ci decuparea acestuia într-un mod special ce face să pară că telefonul are "urechi" (poate un nou trend).

În imaginea nr.2 vedem câte un decupaj în colțurile din stânga și dreapta, iar în ultima postură observăm poate cea mai interesantă opțiune cu decupaje circulare compacte. Aici sunt la vedere și senzorii de luminozitate, dar în realitate aceștia vor fi ascunși în ecran astfel că vom avea doar cele două decupaje pentru camerele selfie în stânga și dreapta.

Nu știm motivul pentru care Xiaomi decide să despartă cei doi senzori în loc să îi integreze sub forma unui singur modul precum se va întâmpla cu Galaxy S10+, dar poate aceștia s-au gândit la simetrie. Voi ce ziceți? 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×