Schița primului smartphone Xiaomi cu decupaj în ecran pentru cameră este transformată într-o randare detaliată; Iată trendul cu decupaj "urechi"

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 2.844 ori
<b>Schița primului smartphone Xiaomi cu decupaj în ecran pentru cameră este transformată într-o randare detaliată; Iată trendul cu decupaj "urechi"</b>Pe lângă brevetul Xiaomi ce dezvăluia posibilul design pe care Mi Mix 4 îl va adopta, am văzut zilele trecute și un brevet pentru primul smartphone al companiei chineze ce aduce decupaj în ecran pentru camera selfie

Pe lângă brevetul Xiaomi ce dezvăluia posibilul design pe care Mi Mix 4 îl va adopta, am văzut zilele trecute și un brevet pentru primul smartphone al companiei chineze ce aduce decupaj în ecran pentru camera selfie. Deși ne-am fi așteptat să fie ceva în stilul telefoanelor ce au inaugurat acest trend, în realitate creatorul seriei de terminale Redmi are ceva mai diferit în minte.

Brevet Xiaomi

Aceștia propun diferite abordări, toate în care telefonul vine echipat cu o cameră selfie duală. Vedem mai bine despre ce este vorba chiar astăzi prin intermediul unei randări realizate de către talentatul Benjamin Geskin. În prima postură vedem o abordare în care nu este implicat procesul de foraj al ecranului, ci decuparea acestuia într-un mod special ce face să pară că telefonul are "urechi" (poate un nou trend).

În imaginea nr.2 vedem câte un decupaj în colțurile din stânga și dreapta, iar în ultima postură observăm poate cea mai interesantă opțiune cu decupaje circulare compacte. Aici sunt la vedere și senzorii de luminozitate, dar în realitate aceștia vor fi ascunși în ecran astfel că vom avea doar cele două decupaje pentru camerele selfie în stânga și dreapta.

Nu știm motivul pentru care Xiaomi decide să despartă cei doi senzori în loc să îi integreze sub forma unui singur modul precum se va întâmpla cu Galaxy S10+, dar poate aceștia s-au gândit la simetrie. Voi ce ziceți? 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×